Ο Σταμάτης έβγαλε στον τάκο τον εαυτό του – Η αντίδραση των κριτών – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σταμάτης ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας του MasterChef γι’ αυτή την εβδομάδα δεν μπόρεσε να δεχτεί πως έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά.Οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής δείχνουν να τον προτιμούν, αλλά εκείνος ένιωσε άσχημα που έχασε η ομάδα του για ακόμη μια φορά.

Αποτέλεσμα αυτού, όταν οι κριτές του ζήτησαν να υποδείξει τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, ο Σταμάτης έβγαλε στον τάκο τον εαυτό του.

Η Σπυριδούλα δεν μπορούσε να δεχτεί κάτι τέτοιο, αφού πίστευε πως άλλοι ήταν εκείνοι που έπρεπε να βρεθούν στη θέση του, όπως η Εύα, η οποία στην ομαδική δοκιμασία δεν ετοίμασε κανένα πιάτο.

Ο Σταμάτης ανέβηκε στο πατάρι και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία ασυλίας με τους κριτές να ενημερώνουν τους παίκτες το πιάτο που πρέπει να φτιάξουν έτσι ώστε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef.

Το σημερινό φαγητό ήταν ζυμαρικά, τα οποία οι παίκτες θα έπρεπε να φτιάξουν μόνοι τους. Αυτό ήταν κάτι που άγχωσε ορισμένους, αφού δεν είχαν ξανακάνει κάτι παρόμοιο.

Να σας θυμίσουμε πως όταν οι κριτές ανακοίνωσαν ότι η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που έχασε, ο Σταμάτης από την αρχή είχε πει ότι θα ψηφίσει τον εαυτό του και θα δώσει σε άλλον την ασυλία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossiptv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ