Ο Σωτήρης Καλυβάτσης για την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Αντώνη Κανάκη σχετικά με την παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε στην εκπομπή του Open ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Όπως σημείωσε ο ίδιος όλα τα concept υπάρχουν και διαφοροποιούνται κάθε φορά κατά κάτι από αυτόν που τα παρουσιάζει. Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά καινούργιο, ούτε κάποιος παίρνει από κάποιον, δεν είναι και της εποχής έχω την αίσθηση. Μου φαίνεται εντελώς άκαιρο να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Είναι κάτι που ούτε με απασχόλησε ούτε με προβλημάτισε” επεσήμανε ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα ξέσπασε όταν ο Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι αντέγραψε την εκπομπή του. Μεταξύ άλλων είχε πει: «Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι οι οποίοι δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα, το έχουν λεηλατήσει και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει τον τρόπο της, θέλει μέτρο… Το βαφτίζεις και πειρατικό, έχεις και αυτό το θράσος. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία, σκέψη, ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”. Πάλι αντιγραφέας θα είσαι αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις».

Δείτε το βίντεο από το Open

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ