Ο Realfm 97,8 στηρίζει το «Μαζί για το παιδί»

Οι μέρες του Πάσχα είναι ημέρες αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης. Με το βλέμμα στραμμένο στους μικρούς μας φίλους στηρίζοντας εμπράκτως το « Μαζί για το Παιδί» ο Realfm 97,8 και τα παιχνιδάδικα «Μουστάκας» διοργάνωσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης το Σάββατο 8 Απριλίου.

Μια ευχάριστη έκπληξη έζησαν όσοι επέλεξαν για τις πασχαλινές αγορές τους το κατάστημα «Μουστάκας» του εμπορικού κέντρου River West Open το Σάββατο του Λαζάρου. Ο Realfm 97,8 «μεταφέρθηκε» από το ραδιοθάλαμό του στην Κηφισίας στο εμπορικό κέντρο εκπέμποντας ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους και με το σύνθημα «Το Πάσχα θέλει παιχνίδι. Και…το παιχνίδι είναι Μουστάκας» προσκάλεσαν τους θαμώνες και τους ακροατές να προσφέρουν για τα παιδιά του «Μαζί για το Παιδί».

 

Από 12.00 το μεσημέρι έως τις 14.00 ο Γιώργος Ψάλτης με τη Πόπη Χατζηδημητρίου καλησπέρισαν τους ακροατές του σταθμού και τους προέτρεψαν να προσφέρουν λαμπάδες και δώρα στα ειδικά καλάθια του «Μουστάκα» για το «Μαζί για το παιδί». Η ανταπόκριση του κόσμου άμεση και συγκινητική, όπως επισήμανε και η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, οικονομολόγος, Πρόεδρος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» στο μικρόφωνο του Realfm. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που όχι μόνο επισκέφθηκαν τα παιχνιδάδικα «Μουστάκας» για να αγοράσουν και να προσφέρουν δώρα αλλά έφεραν και από το σπίτι τους, όπως η μητέρα του Λεωνίδα η οποία προσέφερε στο καλάθι του « Μαζί για το παιδί» καλόγουστες χειροποίητες λαμπάδες που είχε κατασκευάσει και επιμεληθεί η ίδια. Το μικρόφωνο του Real.Fm 97,8 πλημμύρισε από παιδικές φωνούλες , αφού οι μικροί φίλοι που επισκέφθηκαν τον «Μουστάκα» έστειλαν τιε ευχές τους στους ακροατές του σταθμού.

Από τις 14.00 έως τις 16.00 τη σκυτάλη πήραν ο Μάνος Νιφλής με την Μαρία Αναστασοπούλου οι οποίοι μετέφεραν στον αέρα του Real.fm το κλίμα χαράς που επικρατούσε έξω από το παιχνιδάδικο « Μουστάκας» όπου γονείς με τα παιδιά τους και χαρούμενοι νονοί και νονές αφού πραγματοποιούσαν τις αγορές για τα βαφτιστήρια, άφηναν ένα επιπλέον δωράκι στα ειδικά καλάθια του «Μαζί για το παιδί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ