Ο Πρώτος από εμάς: Μια απρόσμενη επίσκεψη θα βάλει την Κάτια σε σκέψεις

Η νέα δραματική κομεντί του ΑΝΤ1, «Ο Πρώτος από εμάς» συνεχίζεται αύριο, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 22:30 με καταιγιστικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο της σειράς, μια συγκλονιστική εξομολόγηση του Φίλιππου στον Αλέξη και ένα φιλί, θα τους φέρει πιο κοντά.

Ο Άλκης και η Έλσα θα κάνουν μια απόδραση στην εξοχή, γεγονός που θα ωθήσει την Έλσα να σκαλίσει το παρελθόν του Άλκη. Η Χριστίνα δείχνει να μην πιστεύει τον Φίλιππο, και η ανασφάλειά γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ο Νικόλας προσπαθεί να διαχειριστεί την παράλληλη σχέση του με τη Ζωή και την Έλενα και αποφασίζει να στηρίξει την Έλσα, με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα βάλει την Κάτια σε σκέψεις και ενώ ο Έβαν ανυπομονεί για τον γάμο τους, εκείνη με τον Άλκη θα έρθουν επικίνδυνα κοντά. Η επιμονή του Κοσμά να επισκευάσει τον χαλασμένο θερμοσίφωνα, θα τον φέρει σε ρήξη με τη Σοφία. Τα επικείμενα γενέθλια του Νικόλα θα πυροδοτήσουν μια μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά της παρέας.

Δείτε sneak preview από το 4ο επεισόδιο

Η νέα δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» είναι ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, που υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου, και να μας υπενθυμίσει πως κάποιες φορές η ζωή δεν ξεκινά μόνο μια φορά!

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης
Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ