Ο Παράδεισος των κυριών – Κατερίνα Σαβράνη: Η Πιπίτσα και ο Μάρκος θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους

Η Κατερίνα Σαβράνη, η καλοσυνάτη αλλά και επεμβατική Πιπίτσα από τον «Παράδεισο των κυριών», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο της στη σειρά, για τον τηλεοπτικό της γιο και τη ζωή της.

Η Πιπίτσα όταν ακούει τον Στέφανο να αποκαλύπτει ότι είναι γκέι «εθελοτυφλεί και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι αυτό είναι κάτι περαστικό, κάτι φευγαλέο. Δυστυχώς περνάει καταπίεση μεγάλη στον γιο της γιατί συνέχεια του μιλάει για κορίτσια», αναφέρει η ηθοποιός.

Ο Στέφανος θα ερωτευθεί κάποιο αγόρι ή θα ενδώσει στο φλερτ της Ευδοξίας; «Ένα μέρος του ακολουθεί αυτό που πρέπει να κάνει, που οφείλει να κάνει προς τη μαμά του. Θα βγει ένα ραντεβού, θα βγει κι ένα δεύτερο ραντεβού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ευδοκιμήσει. Παρόλα αυτά θα αρχίσει να τρέφει συναισθήματα για κάποιο αγόρι», αποκαλύπτει η Κατερίνα Σαβράνη.

Όσον αφορά στον Μάρκο και την Πιπίτσα, η γνωστή ηθοποιός εξηγεί: «Η Πιπίτσα και ο Μάρκος θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Μάρκος θέλει να φύγω από το σπίτι, μου το έχει πει πάρα πολλές φορές. Η Πιπίτσα όμως δεν θέλει να το πιστέψει… Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση όταν η Πιπίτσα βρει τον παλιό εαυτό, που ερωτεύτηκε ο Μάρκος κάποτε».

«Σε περίπτωση που ο δικός μου γιος, μου αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος θα είμαι δίπλα του», δηλώνει η Κατερίνα για να συνεχίσει λέγοντας ότι «μου έχει συμβεί να με φλερτάρει κάποιος που νόμιζα πάντα πως ήταν ομοφυλόφιλος».

Τέλος μας μιλά για τον σύζυγο και τη ζωή τους.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Σαβράνη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ