Ο «Μηνάς» από τη Μουρμουρά στο θέατρο: Πού θα δούμε τον Αντώνη Αντωνίου

Ανάμεσα σε θέατρο και τηλεοπτικά πλατό θα είναι το προσεχές διάστημα ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” Αντώνης Αντωνίου. Ο αγαπημένος σε όλους «Μηνάς» επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι αρχές Νοεμβρίου στη θεατρική σκηνή «Αντώνης Αντωνίου» στην παράσταση «ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ» της Μαρίας Μαυρικάκη που εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο υπογράφει και την σκηνοθεσία της παράστασης.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Στο πλευρό του η σύζυγος του Νατάσα Ασίκη, ο Τάκης Βαμβακίδης και η Ειρήνη Κονίδου.

Πρόκειται για μια ιστορία ζωής δίπλα στην εξάρτηση από τις ουσίες. Τέσσερα πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του Άκη που από μικρός υπέκυψε σε εθισμούς και εξαρτήσεις, του μιλούν ξετυλίγοντας το νοιάξιμό τους. Η αδελφή του, ο επιστήθιος φίλος του, η σύντροφός του και ο φίλος του από τον στρατό, ο καθένας με τον δικό του τρόπο προσπαθεί να τον συνεφέρει, να τον βοηθήσει, να τον σώσει.  Οι ζωές όλων στον περίγυρο του χρήστη επηρεάζονται. Η αγάπη επιμένει, τα όρια ατονούν, η ελπίδα και η απόγνωση εναλλάσσονται όσο η εξάρτηση συνεχίζεται. Μια παράσταση που ρίχνει φως στον εφιάλτη της εξάρτησης αλλά και της συνεξάρτησης.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να κρατά  όλα αυτά τα χρόνια διακριτική στάση στην προβολή της προσωπικής του ζωής και να μας απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του, η σύζυγός του όμως, και επίσης ηθοποιός, Νατάσα Ασίκη  με την οποία έχουν αποκτήσει δυο κόρες αποτελεί τον συνοδοιπόρο του και στη ζωή και στη σκηνή.

 Ο Αντώνης Αντωνίου και η σύζυγός του Νατάσα Ασίκη μιλούν για τη σχέση τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ