Ο Γιατρός: Πρεμιέρα απόψε – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η σειρά του Alpha, Ο Γιατρός, κάνει πρεμιέρα απόψε, Κυριακή 01 Οκτωβρίου, στις 22:40, αμέσως μετά το νέο επεισόδιο της σειράς “Σασμός”.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ο Γιατρός» είναι ο πιο ενδιαφέρον ρόλος που έχω κάνει στην τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ

Χάνει το παρελθόν του, βρίσκει τη ζωή του. Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Ο Γιατρός: Μετά από έναν πυροβολισμό, χάνει τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του

Επεισόδιο 1

Ο Ανδρέας Βρεττός είναι ένας κορυφαίος γιατρός και διευθυντής παθολογίας σε ένα απ’ τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας. Χωρισμένος, με βαρύ παρελθόν και πολύ αυστηρός στη δουλειά του, βλέπει τη  ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή – που πέθανε από ιατρικό λάθος – τον πυροβολεί για να τον εκδικηθεί. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά λόγω της σφαίρας παθαίνει αμνησία, χάνοντας μέσα σε μια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του.

Ξαναγίνεται ο εαυτός του δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας απλός γιατρός, παντρεμένος και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Ο κόσμος του διαλύεται όταν μαθαίνει ότι όλα έχουν αλλάξει. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το αποδεχτεί την αλήθεια αποφασίζει ότι η μόνη λύση είναι να ενώσει πάλι την οικογένειά του και ν’ αρχίσει ξανά απ’ την αρχή.

*στο ρόλο του Παπαδόπουλου ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

*στο ρόλο της Αλίκης η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ