Ο Γιάννης Μπέζος για την παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο»

Για την μουσικοθεατρική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο» που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος και είναι είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη Σουγιούλ, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Για την μουσικοθεατρική παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο» που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος και είναι είναι αφιερωμένη στον Μιχάλη Σουγιούλ, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την μουσικοθεατρική παράσταση που φιλοξενείται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Την Ελλάδα του μεσοπολέμου ζωντανεύουν επί σκηνής, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαλισσόβας και ο Γιάννης Μπέζος, μέσα από τις μελωδίες και την αφήγηση της ζωής του σπουδαίου συνθέτη, Μιχάλη Σουγιούλ.

Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Μιχάλη Σουγιούλ, πλαισιωμένος από μία πλειάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, μουσικών και χορευτών. Ανάμεσα τους σε πρωταγωνιστικούς ρόλους η Τάνια Τρύπη και η Ευρυδίκη.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.