Ντόρα Κουτροκόη: Υπέγραψε την απόλυσή της – Τα νέα «καρφιά» για Οικονόμου – Παυλόπουλο

Η Ντόρα Κουτροκόη αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΣΚΑΪ καθώς το πρωί της Παρασκευής υπέγραψε την απόλυσή της.

Ντόρα Κουτροκόη: Ξαφνικό τέλος από τον ΣΚΑΪ – Όλο το παρασκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό», η δημοσιογράφος μπήκε στο κανάλι στις 11:01 και βγήκε στις 11:19.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα, η Ντόρα Κουτροκόη δεν έκρυψε για ακόμη μία φορά την ενόχλησή της για την απόφαση του σταθμού να την απομακρύνει ξαφνικά. Επιπλέον άφησε νέα «καρφιά» για την στάση που κράτησαν οι συνάδελφοί της, Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου.

Εκτός εκπομπής η Ντόρα Κουτροκόη – Τι είπαν Οικονόμου και Παυλόπουλος

«Υπέγραψα μόλις την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε χθες το απόγευμα στις 4 έπειτα από όλα όσα είχαν ειπωθεί στις εκπομπές. Ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη που δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας» ανέφερε η Ντόρα Κουτροκόη.

Σε ερώτηση για το αν δέχτηκε στήριξη από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε: «Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους» τόνισε.

Ενοχλημένη η Ντόρα Κουτροκόη: Τα πρώτα λόγια μετά το ξαφνικό τέλος από τον ΣΚΑΪ και οι αιχμές

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για τους ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στα κορίτσια στο μακιγιάζ», δήλωσε τέλος η Ντόρα Κουτροκόη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ