Ελεονώρα Μελέτη για Ντόρα Κουτροκόη και ΣΚΑΪ: Σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα

Η ξαφνική απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ αποτέλεσε θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ενοχλημένη η Ντόρα Κουτροκόη: Τα πρώτα λόγια μετά το ξαφνικό τέλος από τον ΣΚΑΪ και οι αιχμές

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να υπενθυμίσει πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην ίδια όταν είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ, εξηγώντας πως μία ημέρα πριν η εκπομπή βγει στον αέρα της ανακοίνωσαν ότι τελικά δεν τη χρειάζονται.

«Έχω σταθεί και στο σημείο ότι η Ντόρα Κουτροκόη δεν είχε συμβόλαιο αλλά σύμβαση αορίστου, που σημαίνει ότι η επιχείρηση μπορεί να πάρει την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία, ουσιαστικά αυτό συνεπάγεται ως μία απόλυση. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί παιδιά. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, και όχι μόνο με συμβάσεις αορίστου αλλά και με συμβόλαια! Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σύμβασή μου ενημερώθηκα κι εγώ, χωρίς να μου έχουν πει κάτι προηγούμενα, ότι τελικά δεν θα με χρειαστούν από τη νέα σεζόν. Πριν βγω στον αέρα, μία ημέρα πριν», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Εκτός εκπομπής η Ντόρα Κουτροκόη – Τι είπαν Οικονόμου και Παυλόπουλος
«Όπου εγώ για να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, είχα απορρίψει πρόταση από άλλα κανάλια. Δηλαδή έμεινα εκτός μία σεζόν γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος με έχει δεσμεύσει, έχει ανακοινώσει ότι είμαι στο δυναμικό του, με έχει βάλει να δώσω συνέντευξη ώστε να ανακοινώσω και να μοιραστώ με τον κόσμο τι θα κάνουμε την ερχόμενη σεζόν και 31 Αυγούστου αποφασίζει ότι τελικά δεν θέλει. Και μου το ανακοινώνουν με ένα τηλεφώνημα, μία ημέρα πριν» σημείωσε η παρουσιάστρια.

«Βλέπω ότι μέσα από την ιστορία της Ντόρας Κουτροκόη –με κάποιες μικρές διαφορές- μία ίδια ιστορία. Γελάω γιατί μου φαίνονται σαν να μην τα έχω ζήσει όλα αυτά εγώ. Δεν το περιμένεις ότι θα σου συμβεί αυτό. Όταν από εκεί που μιλάς με 2-3 κανάλια και λες ότι εγώ θα πάω εκεί όπου νιώθω πιο ασφαλής και θα ‘ναι καλύτερες συνθήκες, τελικά να σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα. Και χωρίς το γιατί. Δεν υπήρχε ένα γιατί» είπε τέλος η Ελεονώρα Μελέτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ