Νότης Μηταράκης: Η σκηνή που παίζει ο υπουργός στη σειρά “Παγιδευμένοι”

Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι” και ένα γνώριμο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο. Ο λόγος για τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη ο οποίος υποδύθηκε έναν ρόλο αρκετά κοντά στον εαυτό του. Ο ρόλος ήταν υπουργικός και μάλιστα από την Χίο.

Ο Νότης Μηταράκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter τη σκηνή που έπαιξε κατά την οποία μάλιστα έκανε αναφορά και στον τόπο καταγωγής του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου πηγαίνοντας στο γραφείο του στο υπουργείο έπεσε πάνω στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1. Ο Νότης Μηταράκης έδειξε ενδιαφέρον και ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες από τους υπεύθυνους.

Μάλιστα ξάφνιασε ευχάριστα τους συντελεστές όταν πρότεινε να συμμετάσχει και ο ίδιος σε κάποια σκηνή. Να σημειώσουμε πως στο εξωτερικό είναι κάτι που συνηθίζεται και αρκετοί πολιτικοί ή διάσημοι “μπαίνουν” σε τηλεοπτικές σειρές και σόου με διαφορετικό από τον συνηθισμένο τους ρόλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ