Νίκος Μουτσινάς: Πότε νόσησε με κορονοϊό

Αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μουτσινάς ενώ είχε καλεσμένη στην εκπομπή του τη Ματίνα Παγώνη. Όπως είπε ο παρουσιαστής, δεν βλέπει αν έχει ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού γιατί ο ίδιος έχει πιστοποιητικό νόσησης.

Ενώ η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών επέμενε στην ανάγκη του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, ώστε να αποκτήσουμε τείχος ανοσίας, ο Νίκος Μουτσινάς επέμενε από την πλευρά του να αστειεύεται. Η Ματίνα Παγώνη του ζητούσε διαρκώς να λέει στους τηλεθεατές του να πάνε να εμβολιαστούν “τι λες καλέ, ου΄τε να πάνε ούτε να μην πάνε! Ατομική ευθύνη δεν λέμε;”

“Ατομική ευθύνη, αλλά να πάνε για να σωθούμε” αντέλεξε η Ματίνα Παγώνη.

“Δεν κολλάω, δεν κολλάμε κυρία μου, έχουμε αντισώματα” επέμεινε σε άλλο σημείο όταν η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών επανέλαβε την έκκλησή της για εμβολιασμό. “Δεν γινόμαστε ποτέ ρομποτάκια, εμβολιαζόμαστε και εμπιστευόμαστε την ιατρική επιστήμη” είπε η Ματίνα Παγώνη που επεσήμανε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή την εποχή και είναι ωραίο το χιούμορ που γίνεται στις εκπομπές τη στιγμή που οι μεταλλάξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για το αν θα υπάρξει τελικά μία τελευταία μετάλλαξη, εκείνη είπε “αν εμβολιαστούμε και φτιάξουμε το τείχος ανοσίας τότε τα πράγματα θα είναι καλά και θα είμαστε ασφαλείς. Αλλά αν δεν ακούμε και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει δεν θα ξεμπλέξουμε ποτέ από τον ιό”.

Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στο γεγονός ότι πρέπει να περάσουν έξι μήνες για να κάνουν την τρίτη δόση γιατί αλλιώς δεν τους το επιτρέπει, η Ματίνα Παγώνη του έκανε παρατήρηση γιατί δεν παρακολουθεί και πως πλέον η πλατφόρμα ανοίγει στους 5,5 μήνες: “Δεν παρακολουθώ γιατί έχω πιστοποιητικό νόσησης και δεν με αφήνει να μπω… Εννοώ γι’ αυτό δεν έχω μπει να δω, δεν είναι ακόμη η ώρα μου, δεν ήρθε ακόμη η ώρα μου!” αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ