Νίκος Μουτσινάς: Πώς σχολίασε την εμφάνιση και το φόρεμα της Έλενας Τσαγκρινού – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλαίσιο της ενότητας “Τι έχεις ντυθεί;” του “Καλό Μεσημεράκι”, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε μεταξύ άλλων το καυτό φόρεμα που έπλεξε να φορέσει στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν, η Έλενα Τσαγκρινού

Αρχικά, όταν προβλήθηκε το πλάνο με το ντύσιμο της τραγουδίστριας, ο παρουσιαστής κοκάλωσε, ενώ από το πλατό της εκπομπής ακούστηκαν on air επιφωνήματα θαυμασμού για το look της.

“Αυτό είναι το γνωστό πήρε ο κ@@@ς της αέρα. Να λέμε τις αλήθειες. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Κάνουμε σαν τους τρελούς γιατί η κοπέλα είναι Ελληνίδα. Αν το βλέπαμε να το φορούν στα εξωτερικά θα λέγαμε πω πω πω πω… Πολύ εντυπωσιακή! Μπράβο!” σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς όσον αφορά στο φόρεμα της Έλενας Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού είχε τραβήξει τα βλέμματα στην συγκεκριμένη απονομή, καθώς φόρεσε ένα μάξι φόρεμα σε ασημένια απόχρωση, το οποίο είχε και κουκούλα. Ωστόσο, η ενδυματολογική της επιλογή ήταν αποκαλυπτική, αφού όλη η πλάτη της ήταν εκτεθειμένη λόγω του σχεδίου του φορέματος. Το καυτό κόψιμο στο πίσω μέρος του φορέματος βέβαια, έφτανε ακόμη πιο κάτω, μέχρι την λεκάνη της τραγουδίστριας, αφήνοντας λίγα στην φαντασία.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν φοράει εσώρουχο, εκείνη δεν απάντησε, παρά μονάχα έκανε “σουτ”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ