Νέο τρέιλερ για το Φως στο Τούνελ – Τι αποκάλυψε στο Instagram η Αγγελική Νικολούλη – ΒΙΝΤΕΟ

Με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, θα ασχοληθεί και αυτή την Παρασκευή το “Φως στο Τούνελ”.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Αγγελική Νικολούλη δημοσιοποίησε με stories στο προφίλ της στο Instagram ένα νέο τρέιλερ για την εκπομπή της Παρασκευής, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως στο “Φως στο Τούνελ” θα προβληθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα, Μάνου Δασκαλάκη.

Φως στο Τούνελ: Τι λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη για την ώρα θανάτου της Ίριδας

Η Αγγελική Νικολούλη, είχε συνομιλήσει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Κάποιες ατάκες από αυτή τη συνομιλία δημοσιεύθηκαν την Τρίτη μέσω instastories στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram, με την Αγγελική Νικολούλη να ακούγεται να ρωτά την Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την ώρα θανάτου της Ίριδας.

“Πότε πιστεύεις ότι πέθανε το μωρό;» ρωτάει η δημοσιογράφος και η μητέρα απαντά: «8 με 9 το πρωί». «Όταν το πήγατε εκεί, λογικά σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μην σας είπαν» επιμένει η Αγγελική Νικολούλη. «Όχι, η ιατροδικαστής το είπε», υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Τι σας είπε η ιατροδικαστής;» αναρωτήθηκε στην συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη με τη μητέρα να απαντά πως: «Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού».

«Και τι είπε; Ότι μεταξύ 8 και 9 βλέπει;» συνεχίζει η δημοσιογράφος για να απαντήσει καταφατικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ