Νίκος Κοκλώνης: Η on air πρόταση που συγκίνησε την Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε σήμερα (26/7) καλεσμένη στην ψυχαγωγική εκπομπή του Open και αποκάλυψε πως την είχαν πάρει τηλέφωνο από το J2US για να εμφανιστεί στο σόου, παρ’ όλα αυτά στη συνέχεια δεν την πήραν ξανά.

Μετά την εξομολόγησή της παρενέβη στην εκπομπή ο παραγωγός και παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ζητώντας της αρχικά συγγνώμη, της πρότεινε την επόμενη σεζόν να βρίσκεται δίπλα του. Μάλιστα η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη συγκίνησε την Μαρία Ιωαννίδου.

«Κύριε Κοκλώνη τα ακούτε; Εμείς ξεκινήσαμε τα μιούζικαλ! Όχι να το παραπονεθώ αυτό! Με πήρανε τηλέφωνο να βγω στο J2US και την άλλη ημέρα εξαφανιστήκανε και δεν ζήτησαν συγγνώμη; Ντροπή! Δεν ξέρω εγώ τι έγινε, να τα λέμε και αυτά που πρέπει. Είναι εξαιρετική παραγωγή, είναι πολύ ωραία αυτά που κάνει και μπράβο που υπάρχει ο Κοκλώνης, αλλά εμείς τα ξεκινήσαμε κύριε Κοκλώνη όλα αυτά» είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Στην συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και ανέφερε: «Ζητώ συγγνώμη, όποιος σας πήρε τηλέφωνο και δεν ξαναπήρε πίσω είναι δικό μου το λάθος, συγγνώμη! Στο επόμενο J2US σας θέλω δίπλα μου, θέλω μαζί να κάνουμε αυτό το σόου και σας το λέω δημόσια».

«Σ’ αγαπώ κι όλο αυτό που κάνεις το κάνεις πολύ καλά. Είναι παράπονα μιας ώριμης κυρίας αυτά» εξήγησε η ηθοποιός και χορεύτρια, εμφανώς συγκινημένη.

«Εγώ σας καμαρώνω και όπως τα είπατε είναι. Εσείς ανοίξατε τον δρόμο για να είμαστε εμείς στην τηλεόραση και να κάνουμε τα τηλεοπτικά πάρτι» τόνισε ο παραγωγός και παρουσιαστής, ενώ ζήτησε από την Μαρία Ιωαννίδου να του μάθει τα ακροβατικά που κάνει και κατέληξε λέγοντας: «Σας περιμένω στο επόμενο Just».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ