Νίκος Απέργης: Η επέμβαση του γιου του και η «σχολή»… Μιχάλης Χατζηγιάννης

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε ο Νίκος Απέργης.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και στον ερχομό του γιου του.

«Ο γιος μου χρειάστηκε να κάνει επέμβαση όταν ήταν 4 μηνών αλλά τώρα είναι όλα καλά. Ήταν σαν ένα κακό όνειρο που ξυπνήσαμε και προχωράμε. Η σύζυγός μου είναι δασκάλα. Δεν είχα στα άμεσα πλάνα μου την οικογένεια αλλά ήρθε από μόνο του, σαν θεόσταλτο».

«Προσπαθώ να γράφω τραγούδια που αρέσουν σε εμένα. Παλιά άκουγα όσους μου έλεγαν τι τραγούδια να βγάζω αλλά δεν ανέβαινα καλλιτεχνικά. Το 2016 αποφάσισα να βγάζω τραγούδια που αρέσουν σε εμένα. Είμαστε σαν πωλητές που πρέπει να πουλήσουμε το προϊόν στο κοινό του. Και άμα το αγαπάς το προϊόν, δηλαδή το τραγούδι, θα πάει καλά.

Έχω δώσει σε άλλους καλλιτέχνες τραγούδια. Έχω δώσει στον Στέλιο Ρόκκο και ήταν μεγάλη στιγμή για εμένα γιατί είναι πρότυπό μου. Γενικά δεν γράφω πολλά τραγούδια γιατί δεν έχω πολύ χρόνο αλλά μου αρέσει το συνθετικό, ειδικά όταν μου φέρνουν ωραίους στίχους».

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη συνεργασία τους, είπε: «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι “σχολή” για τους συνθέτες της νέας γενιάς, για εμένα είναι η κορυφή. Μου έγραψε το “Γελάς” μαζί με την Ελεάνα Βραχάλη που θα βγάλω. Είναι μια σημαντική στιγμή στην πορεία μου που θα συνεργαστώ με το ίνδαλμά μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ