Νίκος Ανδρουλάκης: «Έγινα Παναθηναϊκός για ένα ποντίκι» – Το χαμένο στοίχημα και το bungee jumping στις 3 το βράδυ

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος o Νίκος Ανδρουλάκης  παραχωρώντας μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε τόσο στην προεκλογική περίοδο αλλά και στην ζωή του εντός κι εκτός κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του, όπως το γεγονός ότι «ξέφυγε» από την οικογένειά του και έγινε Παναθηναϊκός.

«Μου έχει κάνει εντύπωση που ο γιος μου δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις. Έχει ενδιαφέρον στο να ακούει, θα πετάξει και μια δηλητηριώδη ατάκα και θα φύγει. Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Και το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι και ήθελε να το κυνηγήσει. Μου είπε να κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα μου έβαζε τον Βαζέχα στην τηλεόραση και έκτοτε ερωτεύτηκα τον Σαραβάκο και άλλαξα ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Όλοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα. Με εκδικήθηκαν και “έπεσαν” πάνω στον γιο μου. Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο», συμπλήρωσε.

Ανδρουλάκης

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε και σε ένα στοίχημα που είχε βάλει στο παρελθόν, το οποίο δεν είχε την έκβαση που ο ίδιος επιθυμούσε!

«Σε ένα κάμπινγκ του ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική βάζω ένα στοίχημα πολύ αργά το βράδυ και το χάνω. Μου είπαν να πάω να κάνω bungee jumping στις 3 το βράδυ και τελικά το έκανα. Πλέον βάζω με προσοχή στοιχήματα γιατί το  αυτό αντίτιμο ήταν πολύ σκληρό», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ