Νικήτας Τσακίρογλου για Φιλιππίδη-Λιγνάδη: Για μένα είναι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι

Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό» αλλά και για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”, ο Νικήτας Τσακίρογλου ανέφερε ότι «Όλοι οι ρόλοι είναι πρόκληση, ιδιαίτερα αυτός, γιατί το περιεχόμενο είναι θρησκευτικό. Πήγαμε σε διάφορα μέρη που έζησε για να φέρουμε στο προσκήνιο τις μνήμες αυτού του αγίου».

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο προπάππους του ήταν ιερέας και ότι η γιαγιά του τον προόριζε για ιερωμένο. «Εγώ υπηρετώ τη θρησκεία μέσα από το χώρο του θεάτρου», δήλωσε.

Για τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη είπε: «Είναι μία πιστή γυναίκα, είμαστε αγαπημένο ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος ταλαντούχος θεωρώ, καλύτερη από εμένα».

Ο Νικήτας Τσακίρογλου, εκτός από ηθοποιός και σκηνοθέτης, είχε υπάρξει διευθυντής του ΚΘΒΕ και μίλησε για το #MeToo στον χώρο του θεάτρου.

«Την εξουσία πρέπει να την έχεις, αλλά όχι να την εκμεταλλευτείς και να ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Έχω σαν αρχή «μην κάνεις ότι δεν θα ήθελες να σου κάνουν». Για μένα είναι αξιαγάπητοι συνάδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι υπερέβαλαν εαυτό, έχοντας κάποια εξουσία στα χέρια τους», επισήμανε στην εκπομπή του MEGA ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Νικήτας Τσακίρογλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ