Netflix Top 10 (28/3): Τι βλέπουν οι Έλληνες σήμερα; – Οι ταινίες που κατέκτησαν την κορυφή

Η βιβλιοθήκη του Netflix ανανεώνεται συνεχώς, προσφέροντας νέες ταινίες για να δείτε το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας υπάρχει πληθώρα επιλογών, από κλασικές ταινίες έως ολοκαίνουριες κυκλοφορίες.

Είτε σας αρέσουν οι κωμωδίες, είτε οι ταινίες δράσης, είτε τα δράματα, είτε τα θρίλερ, το Netflix έχει επιλογές για όλα τα γούστα.

Παρακάτω θα δείτε τις ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή

  • 1. Νεκρό τηλέφωνο (The Black Phone)
  • 2. Η Διάσωση (The Martian)
  • 3. Ιρλανδική Ευχή
  • 4. Νυχτερινή Πτήση
  • 5. Δεσποσύνη
  • 6. Κασαγκράντες: Η Ταινία
  • 7. Χαμογέλα (Smile)
  • 8. Κόντρα σε όλα
  • 9. Η Τέχνη του να Αγαπάς
  • 10. Αναμνήσεις μιας γκέισας

Netflix Top 10 ταινίες 28/3/2024

Νεκρό τηλέφωνο (The Black Phone)

Ένας μασκοφόρος άντρας αρπάζει ένα αγόρι μέρα μεσημέρι. Στο ηχομονωμένο υπόγειο όπου κρατείται, χτυπά ένα τηλέφωνο — είναι τα προηγούμενα θύματα του δολοφόνου.

Η Διάσωση (The Martian)

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι τραυματίζεται και εγκαταλείπεται στον πλανήτη θεωρούμενος νεκρός. Εκείνος όμως καταφέρνει να επιστρέψει στην εγκαταλειμμένη βάση, όπου πρέπει να επιβιώσει με ελάχιστες προμήθειες και να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Γη.

Ιρλανδική Ευχή

Όταν ο έρωτας της ζωής της αρραβωνιάζεται την καλύτερή της φίλη, η Μάντι (Λόχαν) αφήνει τα αισθήματά της κατά μέρος για να γίνει παράνυμφος στον γάμο τους στην Ιρλανδία. Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του ζευγαριού, η Μάντι κάνει μια αυθόρμητη ευχή να βρει τον αληθινό έρωτα και βρίσκεται σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου μια τυχαία συνάντηση τής δείχνει ότι μερικές φορές πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι. Καθώς το όνειρό της μοιάζει να πραγματοποιείται, η Μάντι σύντομα συνειδητοποιεί ότι η αληθινή αδελφή ψυχή της είναι ένα τελείως διαφορετικό άτομο.

Νυχτερινή Πτήση

Σε μια νυχτερινή πτήση για το Μαϊάμι, μια διευθύντρια ξενοδοχείου βρίσκεται μπλεγμένη στο σχέδιο μιας πολιτικής δολοφονίας που καταστρώνει ένας επικίνδυνος επιβάτης.

Δεσποσύνη

Ο γάμος μιας νεαρής γυναίκας με έναν γοητευτικό πρίγκιπα μετατρέπεται σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης, όταν την προσφέρουν ως θυσία σε έναν δράκο που βγάζει φωτιές.

Κασαγκράντες: Η Ταινία

Όταν ένα οικογενειακό ταξίδι-έκπληξη στο Μεξικό καταστρέφει τα σχέδια για τα γενέθλιά της, η Ρόνι Ανν κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι είναι αρκετά μεγάλη για να κάνει αυτό που θέλει, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπη με μια αρχαία νεαρή ημίθεα με αποκαλυπτικές ανησυχίες!

Χαμογέλα (Smile)

Έπειτα από μια ακραία και τραυματική εμπειρία με μια ασθενή, μια έμπειρη ψυχίατρος βιώνει μια σειρά από τρομακτικά συμβάντα, τα οποία διαταράσσουν την πνευματική της διαύγεια.

Κόντρα σε όλα

Όταν το 1965 η Ford αποφασίζει να κατασκευάσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα κερδίσει τη Ferrari στις «24 ώρες του Λε Μαν», ο σχεδιαστής Κάρολ Σέλμπι και ο οδηγός Κεν Μάιλς καλούνται να πετύχουν το ακατόρθωτο.

Η Τέχνη του να Αγαπάς

Η Αλίν είναι μια αστυνομικός που δουλεύει στη Μονάδα εγκλημάτων τέχνης της Ιντερπόλ. Εδώ και καιρό, βρίσκεται στα ίχνη ενός κλέφτη που κλέβει πολύτιμους πίνακες από καλά θωρακισμένα μουσεία σε όλο τον κόσμο. Όποιος κι αν είναι, είναι προφανές ότι δεν το κάνει για τα λεφτά. Αφού αφιερώνει χρόνια στην καταδίωξη αυτού του ευγενή κλέφτη, η Αλίν τελικά καταλαβαίνει ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημά του και παθαίνει σοκ όταν βλέπει ποιος είναι. Είναι ο άντρας που η Αλίν είχε κάποτε ερωτευτεί, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Γκιουνέι, ο οποίος εξαφανίστηκε αιφνίδια ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. Τώρα η Αλίν έχει μία μόνο λύση: να αντικρίσει τον Γκιουνέι ξανά και να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω. Έτσι ξεκινά μια ιστορία γεμάτη δράση, περιπέτεια, ίντριγκα και έρωτα.

Αναμνήσεις μιας γκέισας

Στο Κιότο του 1929, η 9χρονη Τσίγιο κλείνεται δια τη βίας σε ένα σπίτι με γκέισες, γίνεται μαθητευόμενη της διάσημης γκέισας Μαμεχά, προκαλεί την αντιζηλία της Χατσουμόμο, μιας άλλης διάσημης γκέισας που διαβλέπει το λαμπρό μέλλον της αντιπάλου της και θέλει να το σαμποτάρει, ενώ όλο αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη με έναν πελάτη, κάτι απαγορευμένο για μια γκέισα.

πηγή: FOXreport.gr

Marvel Rivals: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι της Marvel – Είναι Free-to-Play και θυμίζει το Overwatch

Προσοχή: Νέα απάτη στοχεύει χρήστες της Apple – Τι είναι η επίθεση «Reset Password»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ