Netflix Top 10 (12/4): Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή – Τι βλέπουν οι συνδρομητές στην Ελλάδα

Παρασκευή σήμερα και είναι μία καλή ευκαιρία να μείνετε στο σπίτι, να χαλαρώσετε και να δείτε κάποια ταινία στο Netflix. Στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας υπάρχει πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα.

Είτε θέλετε να δείτε κάποια ταινία για να γελάσετε, είτε κάποια ταινία δράσης, είτε κάποιο δράμα, το Netflix έχει εκεί για εσάς και θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας αρέσει.

Ας δούμε όμως ποιες ταινίες βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή (5/4)

    • 1. Δημιουργός Δακρύων
    • 2. Bullet Train
    • 3. Το Λαβράκι της Δεκαετίας
    • 4. Η Δύναμη του Πρωταθλητή
    • 5. Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς
    • 6. Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία
    • 7. Μεροκάματο του Τρόμου
    • 8. Η Ομολογία του Φλετς
    • 9. Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες
    • 10. Ο Λαβύρινθος

Δημιουργός Δακρύων

Υιοθετημένοι μαζί μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία στο ορφανοτροφείο, η Νίκα και ο Ρίγκελ συνειδητοποιούν ότι απροσδόκητα κι ακαταμάχητα συναισθήματα τους ωθούν κοντά.

Bullet Train

Πέντε εκτελεστές επιβιβάζονται σε μια υπερταχεία που κατευθύνεται στο Κιότο και συνειδητοποιούν ότι οι φαινομενικά διαφορετικές αποστολές τους συνδέονται μυστηριωδώς.

Το Λαβράκι της Δεκαετίας

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι γυναίκες του Newsnight εξασφάλισαν την περίφημη συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα.

Η Δύναμη του Πρωταθλητή

Όταν ένας σοβαρός τραυματισμός βγάζει εκτός πορείας την καριέρα του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μποξ Βίνι Πασιέντζα αποφασίζει να κάνει μια ανέλπιστη αντεπίθεση.

Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς

Ο μπάτσος απ’ το Ντιτρόιτ Άξελ Φόλι πηγαίνει στο σνομπ Μπέβερλι Χιλς για να ερευνήσει έναν φόνο. Έξω απ’ τα νερά του, σύντομα καταλαβαίνει ότι η υπόθεση είναι περίπλοκη.

Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία

Στην τελευταία ταινία της σειράς, ο Τόμας και οι Γκλέιντερς εξαπολύουν επίθεση στην WCKD για να σώσουν τους φίλους τους και να βρουν θεραπεία για τον ιό της Φωτοβολίδας.

Μεροκάματο του Τρόμου

Σε αυτό το θρίλερ αγωνίας, όταν μία έκρηξη σε ένα διυλιστήριο απειλεί τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, μια ειδική ομάδα καλείται να διασχίσει μια επικίνδυνη έρημο με δύο φορτηγά γεμάτα νιτρογλυκερίνη, έχοντας 24 ώρες στη διάθεσή της.

Η Ομολογία του Φλετς

Καθώς ερευνά την κλοπή της συλλογής τέχνης του εξαφανισμένου πατέρα της φίλης του, ένας κατεργάρης ρεπόρτερ γίνεται ο βασικός ύποπτος για έναν φόνο.

Ο Λαβύρινθος: Πύρινες Δοκιμασίες

Έφηβοι με ανοσία στον ιό που έχει μολύνει όλο τον πλανήτη διασχίζουν την έρημο ενώ τους κυνηγούν ζόμπι και μια σατανική οργάνωση.

Ο Λαβύρινθος

Σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, μια ομάδα αγοριών παγιδεύεται σε μια μυστηριώδη κοινότητα όπου πρέπει να βρουν την έξοδο ενός τεράστιου λαβυρίνθου για να επιβιώσουν.

Πηγή: FOXreport.gr

Epic Games: Προσφέρει ακόμη ένα φανταστικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν – Πότε λήγει η προσφορά

Η μυστηριώδης ασθένεια που αφάνισε τους Αζτέκους – Βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ