Netflix: Τεράστιο deal με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ – Πόσες ταινίες του θα κυκλοφορούν κάθε χρόνο στην πλατφόρμα

“Πανικός” στις streaming πλατφόρμες παγκοσμίως μετά την είδηση της συμφωνίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ με το Netflix. Η εταιρεία παραγωγής του διάσημου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού ταινιών, “Amblin Partners”, έδωσε τα χέρια με το Netflix, στο οποίο θα κυκλοφορούν τουλάχιστον δύο ταινίες του κάθε χρόνο.

Τo Netflix μετά από αυτό το “deal”, ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα κυκλοφοριών του, ενώ δεν τέθηκε κανένας περιορισμός στο budget και το είδος αυτών των παραγωγών.

Πολλοί αιφνιδιάστηκαν με τη μεγάλη αυτή συμφωνία, καθώς στο παρελθόν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είχε εκφράσει τα παράπονά του για τις ταινίες του Netflix. Το 2019, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο διάσημος σκηνοθέτης είχε πει στον διευθυντή της Ακαδημίας, ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπονται οι “streaming” ταινίες στα βραβεία Oscars. Βέβαια ο Στίβεν Σπίλμπεργκ διευκρίνισε αργότερα με δήλωσή του στους “The New York Times”, ότι ουδέποτε προσπάθησε να αποτρέψει το Netflix από το να συμμετάσχει στα βραβεία.

Οι νέες ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ, πιθανότατα θα κυκλοφορούν και στους κινηματογράφους, παράλληλα με το Netflix, όπως είχε συμβεί με το “The Irishman” και το “Marriage Story”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ