Netflix: Αρκετές νέες αφίξεις στο ελληνικό Τop10 – Ποια σειρά βρίσκεται στο No1 – ΒΙΝΤΕΟ

Καινούρια εβδομάδα και το Top10 του ελληνικού Netflix ανανεώθηκε πλήρως. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της και έχουμε πάντα κάτι νέο να δούμε.

Την κορυφή κατέκτησε η σειρά “Ελίτ” με τα καινούρια επεισόδια της 4ης σεζόν, ενώ στη 2η θέση “έπεσε” η αστυνομική τηλεοπτική σειρά, Λουπέν. Στην 3η θέση είναι η “Πατρότητα” με τον Κέβιν Χαρτ, ενώ στη 4η θέση είναι η νέα σειρά-θρίλερ “Κάτλα”

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Ασφάλεια

Μετά την επίθεση που δέχεται μια κοπέλα στην παραθαλάσσια πόλη τους, ένας ειδικός σε θέματα ασφαλείας κι η οικογένειά του μπλέκονται σε έναν κυκεώνα μυστικών και ψεμάτων.

9. Ελίτ Ιστορίες: Κάρλα και ΣαμουέλΟ Σαμουέλ κάνει μια μεγάλη, ρομαντική κίνηση στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να πείσει την Κάρλα να μην επιβιβαστεί στην πτήση της για το Λονδίνο.

8. Τα Ασημί Πατίνια

Στα παγωμένα ποτάμια και κανάλια της Αγίας Πετρούπολης, ένας κλέφτης με πατίνια κλέβει την καρδιά της κόρης ενός αριστοκράτη, αν και κάποιες δυνάμεις τους θέλουν μακριά.

7. Λούσιφερ

Ο Λούσιφερ κάνει μια θυελλώδη επιστροφή στον τόπο των ζωντανών, ελπίζοντας να διορθώσει τα πράγματα με την Κλόι. Οι δουλειές του διαβόλου δεν τελειώνουν ποτέ.

6. Το Τζίνι-Δράκος

Ένας αποφασισμένος έφηβος, ο Ντιν, θέλει να ξαναβρεί την παιδική του φίλη, όταν συναντά ένα τζίνι-δράκο που του μαθαίνει για τη μαγεία των πιθανοτήτων.

5. Blacklist – 8η σεζόν

Η Λιζ επιλέγει να συμμαχήσει με τη μητέρα της, την Καταρίνα Ροστόβα, για να καταστρέψουν τον Ρεντ, ξεκινώντας μια επικίνδυνη τελική αναμέτρηση μεταξύ πρώην συμμάχων.

4. Κάτλα

Η καταστροφική έκρηξη του ηφαιστείου Κάτλα σε παγετώνα ανατρέπει τον κόσμο μιας γειτονικής κοινότητας, καθώς μυστήρια αρχίζουν να αναδύονται από τον πάγο.

3. Πατρότητα

Ένας χήρος και νέος πατέρας αντιμετωπίζει αμφιβολίες, φόβους, θλίψη και λερωμένες πάνες, καθώς μεγαλώνει την κόρη του μόνος. Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.

2. Λουπέν

Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ.

1. Ελίτ

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ