Netflix: Σταρ δημοφιλούς σειράς συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Ζήτησε από 13χρονο γυμνές φωτογραφίες

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς “Cheer”, που γνώρισε την επιτυχία μέσα από το Netflix, συνελήφθη στο Σικάγο για παιδική πορνογραφία. Ο Jerry Harris, όπως αναφέρει το FOX, παραδέχθηκε αρκετές από τις πράξεις που του καταλογίζονται. Σε μια ένορκη δήλωση 27 σελίδων που κυκλοφόρησε από το Γραφείο Εισαγγελέων των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια του Ιλινόις, ένας πράκτορας του FBI ισχυρίζεται ότι ο Χάρις ανακρίθηκε από τις αρχές στις 14 Σεπτεμβρίου στην κατοικία του. Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι ο Χάρις παραδέχτηκε ότι ζήτησε από έναν ανήλικο “να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο από το πέος και τους γλουτούς του και να στείλει τις φωτογραφίες και τα βίντεο στον Χάρις μέσω του Snapchat, γνωρίζοντας ότι ο “ανήλικος 1″ ήταν 13 ετών”.

Η μητέρα του ανηλίκου ισχυρίστηκε ότι ενημέρωσε τις αρχές ότι το αστέρι του Netflix ζήτησε φωτογραφίες και βίντεο από τους δύο ανήλικους δίδυμους γιους της μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2018 και του Μαρτίου του 2020.

Η δήλωση περιλαμβάνει επίσης πρόσθετες αξιώσεις από τρεις άλλους ανηλίκους που ισχυρίστηκαν ότι είχαν επικοινωνήσει με τον Harris μέσω της εφαρμογή Snapchat. Όπως καταγγέλουν προσπάθησε να πάρει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο. Στα έγγραφα του δικαστηρίου αναφέρεται ότι η μητέρα των διδύμων ισχυρίζεται ότι “ανακάλυψε” γυμνές εικόνες και βίντεο ενός από τους γιους της στο κινητό του. Το ανήλικο θύμα αναγνώρισε τον Χάρις ως εκείνον που του “ζήτησε” το άσεμνο περιεχόμενο.

«Ο ανήλικος 1 είχε στείλει στον Χάρις πάνω από δώδεκα φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν το πέος και τον πρωκτό του ανηλίκου», αναφέρουν τα έγγραφα. Ο ανήλικος 1 δήλωσε ότι ο Χάρις έστειλε στον ανήλικο 1 φωτογραφίες του δικού του πέους, καθώς και βίντεο αυνανισμού. Εκείνη την εποχή, ο ανήλικος ενημέρωσε τον Χάρις ότι ήταν 13 ετών. Ο πρώτος ανήλικος ανέφερε επίσης μια προσωπική συνάντηση με τον Harris σε μια εκδήλωση για μαζορέτες, στην οποία το αστέρι του Netflix “ζήτησε στοματικό σεξ από τον Ανήλικο 1 σε ένα μπάνιο” περιγράφεται στην ένορκη δήλωση. Το θύμα ενημέρωσε τη μητέρα του ότι “αρνήθηκε και τελικά έφυγε από το μπάνιο, αφού είπε στον Χάρις ότι θα αργούσε για την προθέρμανση και έπρεπε να επιστρέψει στην ομάδα του”. Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η μητέρα είδε ένα μήνυμα από τον Harris στο οποίο έλεγε στον ανήλικο 1 “ότι δεν πίστευε ότι πρέπει να είναι φίλος με τον [γιο της] στο Snapchat και ότι ο Harris λυπάται για κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν με τη συμμετοχή του ανηλίκου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ