Netflix: Εκτοξεύθηκαν οι νέες συνδρομές παρά το τέλος του password sharing – ΦΩΤΟ

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το μέτρο του Netflix, το οποίο βάζει τέλος στον διαμοιρασμό των λογαριασμών, ο αριθμός των νέων συνδρομητών της streaming πλατφόρμας ανέβηκε σημαντικά.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ανάλυσης δεδομένων Antenna, παρατηρήθηκε απότομη αύξηση στις εγγραφές νεών λογαριασμών από την ημέρα που που επιβλήθηκε το μέτρο στις ΗΠΑ και σε μερικές ακόμη χώρες. Ο streaming κολοσσός είχε τις τέσσερις από τις μεγαλύτερες μεμονωμένες ημέρες εγγραφών από το 2019. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 26 και 27 Μαΐου σημειώθηκαν περίπου 100.000 εγγραφές την ημέρα,.

Επίσης oι ημερήσιες εγγραφές στο Netflix έφτασαν τις 73 χιλιάδες κατά την περίοδο αυτή. Πρόκειται για αύξηση +102% από τον προηγούμενο μέσο όρο των 60 ημερών. Η Antenna τονίζει πως αυξήθηκαν και οι ακυρώσεις συνδρομών, όμως νέες εγγραφές τις ξεπέρασαν κατά πολύ. Επίσης πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση στις εγγραφές στο Netflix από την εποχή των πρώτων lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020.

Σημειώνεται πως πρόκειται για έρευνα της εταιρείας ανάλυσης δεδομένων Antenna και όχι επίσημα νούμερα του Netflix.

Netflix συνδρομές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ