Νέος γύρος στην κόντρα Μαρτίκα – Σοϊλέδη: «Έπαιρνε 1.000 ευρώ την ημέρα»

Ο Σπύρος Μαρτίκας σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, κλήθηκε να σχολιάσει κάποιες δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Άρη Σοϊλέδη. Όπως είναι γνωστό οι δύο τους δεν έχουν καλές σχέσεις και έχουν ανταλλάξει αρκετές… φιλοφρονήσεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Ακόμα με αυτά ασχολείται ο Άρης; Λυπάμαι που ασχολείται ακόμα με αυτά ο Άρης Σοϊλέδης! Ίσως η έπαρση και η αλαζονεία του δεν του επιτρέπουν να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει ότι έχασε. Ο Άρης έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, έχει εισπράξει ένα ποσό 2,5 φορές το έπαθλο».

«Το ξέρει όλος ο κόσμος. Μας είχε πει βέβαια πόσα παίρνει, 1.000 ευρώ την ημέρα. Το έλεγε ο ίδιος. Μας έλεγε ότι ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει και το έπαθλο και να το αξιοποιήσει κάνοντας μια καινούργια μεγάλη ζωή μετά τον γάμο του, αλλάζοντας σπίτι».

«Δεν νομίζω να καταδεχθεί ο Άρης να με καλέσει στον γάμο του» απάντησε σχολιάζοντας αν θα πήγαινε στον γάμο. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν για το All Star Survivor, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έμπαινε στο ριάλιτι ως ζευγάρι μαζί με την Βρισηίδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ