Νέο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα για την Έλενα Πολυκάρπου: «Είναι νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης»

Για τον άγριο καβγά που είχε με την Έλενα Πολυκάρπου στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε, εάν θέλει να πάρει πίσω τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε, με τον ίδιο να προχωρά σε ένα νέο ξέσπασμα κατά της Έλενας Πολυκάρπου.

«Μια χαρά το βλέπω, τι να μαζέψω; Υποτιμούμε την πράξη, την ληστεία και δίνουμε αξία στα ψέματα και στις συκοφαντίες; Είναι η έμφαση που έδωσε, στο να υποτιμήσει το γεγονός. Όταν θες να αφήσεις υπονοούμενα και να παραπλανήσεις την κοινή γνώμη στα 2-3 μηνύματα από νοσηρά μυαλά που έγραψαν ότι ο Μαρτίκας το έστησε, εκείνη την στιγμή αναδεικνύεις αυτό σαν θέμα, και όχι τη ληστεία και τα φαρμακεία που βάλλονται».

Ο Σπύρος Μαρτίκας όμως δεν σταμάτησε στα συγκεκριμένα σχόλια αλλά ανέφερε «είναι πολύ σημαντικό να μην μπορείς να πεις αλήθειες και να αφήνεις υπονοούμενα με σκοπό να θίξεις, αυτό σε καθιστά νούμερα 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι άσχημο, είναι status. Ας ψάξει να βρει τις αλήθειες του twitter για την ίδια, ας διαβάσει τις αλήθειες που γράφει το twitter. Από τη στιγμή που θέλει να αναπαράγει ψέματα, γιατί ξέρει την αλήθεια.

Το έκανε με πρόθεση να με θίξει και υποτιμήθηκε το γεγονός και από το σχόλιο του κ. Μικρούτσικου. Αν μου είχαν μαχαιρωμένη την κοπέλα, το ίδιο αστείο θα έκανε; Έχει αποδείξει η συγκεκριμένη πώς με ψέματα δημιουργεί εντυπώσεις, αναπαράγει ψέματα για να κάνει νούμερα. Πώς θέλετε να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή; Είναι νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης και με μηδενική αξιοπρέπεια. Δεν συναισθάνθηκες και δεν σεβάστηκες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ