Νέο ριάλιτι αγάπης στο Star – «Χτυπά» και με τρίτο σόου

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς «χτυπά» και με τρίτο σόου, καθώς, μετά το «Asia express» και το «GNTM», εξασφάλισε τα δικαιώματα του «First dates». Mε εκπλήξεις και καινούργια projects που θα κλείσουν… πρώτο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό σχεδιάζει το πρόγραμμά του το Star για τη νέα σεζόν.

Μετά από σειρά ετών με σταθερή στοχοπροσήλωση στα ριάλιτι μόδας, μαγειρικής και περιπέτειας, το Star επιστρέφει στα μονοπάτια της… καρδιάς και των dating shows. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς εξασφάλισε τα δικαιώματα του ριάλιτι αγάπης «First dates» της Warner Bros, που μεταδίδεται από το 2013 στο Channel 4 στην Αγγλία, ενώ έχει μεταφερθεί ήδη συνολικά σε 21 χώρες. Το εν λόγω ριάλιτι αναβιώνει, μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εστιατόριο, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και την αγωνία του πρώτου ραντεβού στα… τυφλά, με τον μετρ να εκτελεί ρόλο παρουσιαστή και τους σερβιτόρους ως βοηθούς.

Στο «First dates» άνθρωποι που αναζητούν τον έρωτα δηλώνουν συμμετοχή, ενώ μια ομάδα ειδικών εξετάζει τις αιτήσεις και «ζευγαρώνει» πρόσωπα που θεωρείται ότι θα ταίριαζαν για το πρώτο ραντεβού. Στο εστιατόριο υπάρχουν ρομποτικές κάμερες που καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια της συνάντησης, ενώ στο τέλος αμφότεροι οι συμμετέχοντες δηλώνουν αν θέλουν να πάνε σε δεύτερο ραντεβού ή όχι. Αν η απάντηση είναι αρνητική, η ομάδα του «First dates» συνεχίζει την αναζήτηση για να τους βρει άλλο εν δυνάμει ταίρι σε επόμενο επεισόδιο.

Το Star εξασφάλισε τα δικαιώματα του φορμάτ, με στόχο να το εντάξει στο πρόγραμμά του την προσεχή σεζόν στην prime time. Μπορεί το «Bachelor» πέρυσι να έκανε την τελευταία εμφάνισή του στον Alpha, ωστόσο το είδος των ριάλιτι dating, αντί να «θαφτεί» στην εγχώρια TV, βρήκε νέα πνοή με το «Love island» στον ΣΚΑΪ και τώρα με το «First dates» στο Star. Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που το Star επιλέγει dating πρόγραμμα, καθώς το 2016 είχε μεταδώσει το «Ραντεβού» με τον Μάρκο Σεφερλή. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν το «First dates» θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν στο Star.

Για το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου έχουν κλείσει ήδη τέσσερις ημέρες της prime time με το «Asia express», που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα στην Καμπότζη, και το «GNTM» με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Το ριάλιτι μόδας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιλογή των νέων μελών της κριτικής επιτροπής, ώστε τα γυρίσματα να αρχίσουν στα τέλη Μαΐου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ