Νέα ταινία με τον Tom Hanks

Πρόκειται για μία νέα κινηματογραφική παραγωγή με τίτλο “Asteroid City”, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάϊο και θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου. Ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουνίου.

Τομ Χανκς: Στη δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας – Το τραγούδι της Γουίλσον και τα «πειράγματα» του Μπάιντεν

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Είναι μία επιστημονικής φαντασίας ρομαντική και δραματική κομεντί, γραμμένη από τον Wes Anderson, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης και συμπαραγωγός του φιλμ και η οποία είναι βασισμένη σε μία ιστορία που έγραψε ο Anderson μαζί με τον γιό του Francis Ford Coppola, τον Roman Coppola.

Τομ Χανκς – Ρόμπιν Ράιτ: Γίνονται ξανά νέοι… ψηφιακά για τις ανάγκες της ταινίας «Here»

Πρωταγωνιστούν ο Jason Schwartzman, η Scarlett Johansson και ο Tom Hanks. Και συμμετέχουν μεταξύ άλλων και αρκετά ακόμη γνωστά ονόματα, όπως οι: Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Rupert Friend, Steve Carell, Matt Dillon, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Fisher Stevens, η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks, η Rita Wilson και άλλοι.

Ο Τομ Χανκς φαβορί για τρία Χρυσά Βατόμουρα – Οι ερμηνείες του που δεν ενθουσίασαν

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ