Ναταλία Γερμανού: Ξεσπά για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη – «Βράζει ο θυμός για την ψυχή του παιδιού»

Μία οργισμένη ανάρτηση έκανε η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο της Κρήτης Blue Horizon, απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον θάνατό του.

«Μην το καλύψετε και μην ρίχνετε τη μπάλα στην κερκίδα. Βράζει ο θυμός για την ψυχή του παιδιού», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

«Παρακολούθησα με ενδιαφέρον πριν από λίγο τον Πρόεδρο των Λιμενικών τον κύριο Κυράνη να λέει ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού, ότι έχουν ενημερώσει όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια «αλλά να που φτάσαμε, να υπάρχει μόνο ένας λιμενικός στον Πειραιά κι έτσι θρηνήσαμε τον Αντώνη». Ίσως είμαι αφελής αλλά δεν καταλαβαίνω. Η έλλειψη λιμενικών στον Πειραιά ναι, είναι τεράστιο πρόβλημα», αναφέρει η Ναταλία Γερμανού και καταλήγει:

«Αλλά τον Αντώνη Καρυώτη τον σκότωσε ο συγκεκριμένος υπάλληλος του blue horizon που τον έσπρωξε στη θάλασσα κι ύστερα γύρισε κι έφυγε. Αντί να του δώσει το χέρι του να ανέβει στο πλοίο. Τόσο απλά. Τόσο τραγικά. Μην το καλύψετε και μην ρίχνετε τη μπάλα στην κερκίδα. Βράζει ο θυμός για την ψυχή του παιδιού».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ