Μυστικό της Πεταλούδας: Η Αλεξία απειλεί τον Χριστόφορο πως θα πάρει το παιδί και θα φύγει

Νέο συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς «Το Μυστικό της Πεταλούδας». Η Ειρήνη πάει στο χωριό και συναντάει τη Δώρα, που της λέει πως ο Μάρκος είχε πάει εκεί πριν καιρό και ρωτούσε για τη Βαγγελιώ. Την ίδια ώρα ο Νικόλας πάει στο τμήμα και λέει στον Μάρκο ότι θέλει ν΄ αναλάβει την υπεράσπιση του.

Η Εύα συναντιέται με τη Χριστίνα και της δίνει το σκουλαρίκι που βρήκε δίπλα στον καναπέ, νομίζοντας πως είναι δικό της. Η Χριστίνα το δείχνει στον Άρη, που καταλαβαίνει πως είναι της Λίλιαν. 

Εντωμεταξύ, ο Χριστόφορος λέει στη Μαρκέλλα να πάει απ΄ το σπίτι του, αλλά, έρχεται η Αλεξία και τους βλέπει καθισμένους δίπλα δίπλα στον καναπέ. Η Μάρω ρωτάει την Αλεξία, αν ο Χριστόφορος έχει ξαναγίνει βίαιος μαζί της. Αυτή λέει όχι, αλλά, η Μάρω είναι ανήσυχη. Η Αλεξία λέει στον Χριστόφορο πως αν της επιτεθεί ξανά, θα πάρει τον γιο τους και θα φύγει, αλλά, αυτός την απειλεί να μην τολμήσει να το κάνει. Ο Άρης λέει στη Λίλιαν πως η Εύα βρήκε το σκουλαρίκι της στο σπίτι και τη ρωτάει αν κοιμήθηκε μαζί με τον  Θέμη. Η Ειρήνη επιμένει πως ο Μάρκος τους κρύβει κάτι και είναι αποφασισμένη να βρει τι. Παράλληλα, η Μαρκέλλα λέει στον Φίλιππο πως θα αρχίσει να σκαλίζει πάλι για το θάνατο της Άννας για να βρει ποιος ευθύνεται γι΄ αυτό. Ο Φίλιππος ανήσυχος, την προειδοποιεί πως μπορεί να είναι επικίνδυνο..

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ