Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτός είναι ο τελευταίος της σύντροφος – Μπαίνει στο Survivor;

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι μία από τις παίκτριες του Survivor που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο εξαιτίας του φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών.

Την ίδια ώρα, οι φήμες ήθελαν την ηθοποιό να έχει σχέση εκτός παιχνιδιού με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό. Οι τηλεθατές ωστόσο την άκουσαν να τον αποκαλεί “συνεργάτη” δείχνοντας πως η σχέση τους ίσως είναι πρόσφατη και δεν έχει εξελιχθεί.

Η εκπομπή “Πρωινό” έφερε στο φως περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική ζωή της Μυριέλλας Κουρεντή. Το πρωί της Πέμπτης ο Γρηγόρης Μπάκας ανέφερε ότι η τελευταία μεγάλη σχέση της ηθοποιού ήταν ο δημοσιογράφος και εκδότης Κωνσταντίνος Πεταλωτής.

Πρόκειται για ένα πολύ γοητευτικό άντρα από τις Σέρρες. Το ζευγάρι ήταν μαζί μέχρι τον Σεπτέμβριο και ο λόγος που χώρισαν ήταν η απόσταση.

Ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής ταξίδεψε χθες για τον Άγιο Δομίνικο ωστόσο το ταξίδι του δεν έχει καμία σχέση με το Survivor.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα”, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής είχε κλείσει εισιτήρια από τον Σεπτέμβριο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο με την παρέα του χωρίς να γνωρίζει ότι η Μυριέλλα Κουρεντή θα βρίσκεται στο Survivor.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ