Μυριέλλα Κουρεντή: Ανατροπή στα συναισθήματα της – “Εγώ έναν άλλο Γιώργο γνώρισα” – ΒΙΝΤΕΟ

Ανατροπή στα συναισθήματα της Μυριέλλας Κουρεντή για τον Γιώργο Κατσαούνη.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη ότι στήθηκε μέρος του παιχνιδιού στο Survivor, με αποτέλεσμα ο Γιώργος να έρθει αντιμέτωπος με όλη την ομάδα των “Μαχητών”.
Ο Γιώργος Κατσαούνης ζήτησε συγγνώμη αν έκανε λάθος, η Μυριέλλα όμως δήλωσε “σοκαρισμένη” από τη συμπεριφορά του ανθρώπου με τον οποίο ήρθε πιο κοντά.
“Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον γνωρίσω κανονικά, δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από τρεις προτάσεις συνεχόμενες ποτέ, πάντα μας κόβουν και μας χωρίζουν, γιατί έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Εγώ έναν άλλον Γιώργο γνώρισα, έναν άλλον Γιώργο ένιωσα, ένας άλλος Γιώργος με γοήτευσε και με έκανε να χαμογελάω, και με έκανε να νιώθω όμορφα. Ο τρόπος του να δώσει την ομάδα δεν είναι σωστός. Ο Γιώργος έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα, δεν κατανοεί αυτά που όλοι οι υπόλοιποι κατανοούν. Τα νεύρα που βγάζει δεν είναι σωστά αλλά θε έδινα περιθώριο προσαρμογής. Δικαίως η ομάδα στέκεται εναντίον του, νιώθω πολύ άσχημα, με προβληματίζουν οι απόψεις των μπλε, δεν θέλω να πω παραπάνω” είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Δείτε τη δήλωση της Μυριέλλας:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ