My Style Rocks: Το… εκκεντρικό μαύρο πάνω στο λευκό φόρεμα και η βαθμολογία που εκνεύρισε

Ακόμη ένα επεισόδιο του My Style Rocks, έπαιξε στις οθόνες των τηλεθεατών. Το απόγευμα της Τετάρτης το θέμα ήταν «little black dress» και οι παίκτριες θα έπρεπε να ντυθούν μ’ ένα «μικρό» μαύρο φόρεμα.

Το ιδιότυπο μαύρο φόρεμα της Ειρήνης

Η Ειρήνη, η οποία κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης, κέντρισε, όχι θετικά, το ενδιαφέρον, με τα τάματα τα οποία φόρεσε, εμφανίστηκε σήμερα μ’ ένα ιδιαίτερο μαύρο φόρεμα. Συγκεκριμένα η παίκτρια πάνω σ’ ένα λευκό φόρεμα σχεδίασε, ένα μικρότερο μαύρο.

Η σημερινή εμφάνιση της παίκτριας δημιούργησε ένα πρόσφορο έδαφος για μία συζήτηση πάνω στην μόδα, γεγονός που ενθουσίασε τους κριτές. Η βαθμολογία της παίκτριας μάλιστα κινήθηκε από 1 έως και 5, γεγονός που επιβεβαιώνει, την θετική συζήτηση. Η Σελένη υπήρξε μεγάλη φαν της ιδέας και του λουκ, βάζοντας το 5, ενώ η Αναστασία, η Emillia και η Όλγα ήταν προβληματισμένες και βαθμολόγησαν με 1.

Το 2 που «εκνεύρισε»

Η Χριστιάννα εμφανίστηκε με το δικό της μαύρο φόρεμα, προκειμένου να πάει σε δείπνο για τα γενέθλια της γιαγιάς της. Το λουκ της παίκτριας, φαίνεται πως δεν άρεσε στις υπόλοιπες κοπέλες, οι οποίες της έδωσαν χαμηλή βαθμολογία.

Αναστάτωση όμως προκλήθηκε, όταν η Νικόλ, παρά το γεγονός ότι συμφώνησε με την κριτική της Ειρήνης Καζάκη, βαθμολόγησε την Χριστιάννα με 2 αντί για 1 που της έβαλε η Ειρήνη.

«Γιατί 2;» αναρωτήθηκε η Καζάκη, με την Νικόλ να εξηγεί πως δεν θα ήθελε να βάλει 1 σε καμία συμπαίκτριά της. Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ