My Style Rocks: Η αποχώρηση που «πάγωσε» τις διαγωνιζόμενες – ΒΙΝΤΕΟ

Μια μεγάλη ανατροπή και μία αποχώρηση που προκάλεσε συγκίνηση στις διαγωνιζόμενες, και όχι μόνο, επεφύλασσε το σημερινό Gala στο «My Style Rocks». Οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι έκαναν ταξίδι στον χρόνο κι έτσι το πλατό γέμισε με εντυπωσιακά Pin up Girls.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε στην έναρξη του διαγωνισμού ότι οι βαθμολογίες της εβδομάδας δεν θα προσμετρηθούν και η ανάδειξη της νικήτριας, αλλά και η απόφαση για την διαγωνιζόμενη που θα αποχωρήσει, θα βασιστούν αποκλειστικά στη σημερινή βαθμολογία. Η Αμάντα δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της και μετά την βαθμολογία της ξέσπασε σε κλάματα.

Ύστερα από την εμφάνιση των πέντε κοριτσιών με την καλύτερη απόδοση της εβδομάδας, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η Γεωργία είναι η νικήτρια της εβδομάδας, καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο σημερινό Gala.

Όταν το διαγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως η Χριστιάννα, η Ντένη, και η Δώρα συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία στο σημερινό επεισόδιο.

Οι κριτές ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να σώσουν την Χριστιάννα, δίνοντάς της ακόμη μία ευκαιρία.

Η Ντένη και η Δώρα ήταν οι δύο παίκτριες που βρέθηκαν μπροστά στους κριτές για την τελική απόφαση. Η αποχώρηση έφερε ένα απρόσμενο αποτέλεσμα, που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στις παίκτριες.

«Ντένη, ήρθε η ώρα να σε αποχαιρετήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης και οι περισσότερες διαγωνιζόμενες έδειξαν να σοκάρονται με την εξέλιξη.

Μετά την αρχική έκπληξη, η Ντένη τόνισε ότι «ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα εδώ» και έσπευσε να αποχαιρετήσει τους κριτές και τις συμπαίκτριές της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, αγκαλιάζοντας την Ντένη.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ