My style rocks Gala: Νικήτρια η Μπι -Τi περιείχαν οι ροζ φάκελοι

Η χθεσινή αποχώρηση της Δομινίκης Ξυδά στο My style rocks -για σοβαρούς προσωπικούς λόγους- έφερε την ανατροπή στο σημερινό Gala το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς αποχώρηση και με την ανάδειξη της Μπι ως νικήτριας της 8ης διαγωνιστικής εβδομάδας.

My Style Rocks: «Πάγωσε» on air η Κατερίνα Καραβάτου  – Τί συνέβη 

Οι περισσότερες παίχτριες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη λογική του κοστουμιού ή του θεματικού party με το αποτέλεσμα να είναι εμφανές στις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν από την κριτική επιτροπή.

Με κλάματα η Ζέτα Θεοδωροπούλου κατήγγειλε επίθεση στο My style rocks – «Δεν μπορώ πια, δεν χρειάζεται να πω κάτι…»

Ωστόσο τα looks της Σιμόν, της Φωτεινής, της Νικολίνας, της Δήμητρας και της Μπι (αν και η τελευταία θεωρήθηκε οριακά εκτός θέματος) έκαναν τη διαφορά συγκεντρώνοντας θετικό σχολιασμό.

Ζενεβιέβ Μαζαρί για το My Style Rocks: «Όταν δεν με ενδιαφέρει κάτι, φαίνεται στη μούρη μου»

Η Μπι ήταν η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην 8η διαγωνιστική εβδομάδα και αναδείχθηκε νικήτρια. Πέρα όμως από το έπαθλο κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο φακέλους. Στάθηκε τυχερή και ο φάκελος που επέλεξε της έδωσε +2 βαθμούς για την επόμενη εβδομάδα.

Στις τελικές θέσεις της κατάταξης βρέθηκαν η Φωτεινή και η Casablanca. Λόγω της αποχώρησης της Δομινίκης δεν έγινε κάποια επιπλέον αποχώρηση ωστόσο στις δύο διαγωνιζόμενες δόθηκε από ένας ροζ φάκελος ο οποίος τους αφαιρεί -1 βαθμό στη βαθμολογία της επόμενης διαγωνιστικής εβδομάδας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ