Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η μεγάλη ανατροπή της νέας σεζόν – Τι αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Για τη σχέση του με την τηλεοπτική του παρτενέρ Κλέλια Ρένεση και τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο Tv Έθνος. Αποκάλυψε μάλιστα κάποιες από τις εξελίξεις που θα δούμε στα νέα επεισόδια.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Εσείς με τη σύζυγό σας έχετε αντιληφθεί ποτέ βλέποντας μια ιστορία, ή του Ηλία και της Καίτης ή άλλου ζευγαριού, έντονες ομοιότητες της καθημερινότητάς σας;

Είναι πολλά τα παραδείγματα. Και σε στιγμές αγάπης και έρωτα και σε στιγμές εκνευρισμού.

Τα ζευγάρια μένουν ως έχουν στον νέο κύκλο επεισοδίων; Ναι, οι ίδιοι θα είμαστε. Θα έχουμε όμως και πιο σταθερούς ρόλους στα πρόσωπα που πλαισιώνουν τα ζευγάρια. Σε εμάς, για παράδειγμα, θα βλέπετε περισσότερο την ηθοποιό που υποδύεται τη βοηθό της κυρίας Καίτης.

Τι αλλαγές θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων;

Η πιο ουσιαστική στο δικό μας ζευγάρι είναι ότι χωρίζουμε, αλλά μένουμε στο ίδιο σπίτι. Ηταν πολύ έξυπνο σεναριακό εύρημα. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα προκύψει μέσα από όλο αυτό.

Τι άλλο να περιμένουμε στην ιστορία του Ηλία και της Καίτης;

Τα πάνδεινα (γέλια). Είναι πραγματικά πολύ ωραία τα καινούργια σενάρια. Μπαίνουμε στην όγδοη χρονιά και πραγματικά το διασκεδάζουμε. Το χαιρόμαστε! Θα δούμε το παιδί να μεγαλώνει… Θα δούμε πολλά.

Στον έκτο κύκλο αλλάξατε τηλεοπτική παρτενέρ και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη διαδέχθηκε η Κλέλια Ρένεση. Αγχωθήκατε τότε;

Η Δάφνη ήταν πολύ καλή και αγαπητή στο κοινό. Ολοι τότε σκεφτήκαμε αν θα βρούμε άξια αντικαταστάτρια. Με την Κλέλια Ρένεση δέσαμε από το πρώτο δοκιμαστικό. Η χημεία μας παντρεύτηκε. Και τότε ο σεναριογράφος μας είχε και πάλι την έμπνευση να δημιουργήσει αυτό τον χαρακτήρα, της επαρχιώτισσας, της Πυργιώτισσας, μιας λαϊκής κοπέλας γεμάτης με ζωή και ενέργεια που ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με τον χαρακτήρα που υποδυόταν η Δάφνη. Πολύ έξυπνο σεναριακό τρικ επίσης ήταν πως η Καίτη έπεφτε στον έρωτα του Ηλία και αυτός δεν την ήθελε. Δεν πάσχισε ο άντρας να κατακτήσει το θηλυκό, αλλά το αντίθετο. Και όταν συνέβη, έγινε μέσα από μια νύχτα ποτού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ