Μέγκι Ντρίο: Δεν αποκάλυψα τα παρασκήνια του GNTM για μαγκιά

Η Μέγκι Ντρίο δίνει νέα στοιχεία μετά τον σάλο για την αποκάλυψη που έκανε για το GNTM και για το γεγονός ότι είχε καταφέρει να περάσει μέσα στο σπίτι κινητό τηλέφωνο και αλκοόλ.

“Για το κινητό η ιστορία ξεκίνησε από το ξενοδοχείο, όπου μείναμε πριν μετακομίσουμε στο σπίτι. Το ριάλιτι είχε ξεκινήσει, είχαμε υπογράψει συμβόλαιο, παρότι δεν είχαμε μεταφερθεί στο σπίτι, επειδή δεν ήταν έτοιμο. Τα κορίτσια ανακάλυψαν ότι δεν τήρησα τους όρους και έτσι στη συνέχεια μας επιτέθηκαν λέγοντας ότι η παραγωγή μας στηρίζει και δεν μας διώχνει, αφού σπάμε ρήτρες από το συμβόλαιο. Στην πραγματικότητα η παραγωγή δεν ήξερε τίποτα για το κινητό που εγώ είχα. Όταν το κατήγγειλαν τα κορίτσια, μου πήραν το κινητό, αλλά είχε ήδη δημιουργηθεί κλίμα έντασης μεταξύ μας και έτσι δημιουργήθηκε η τριάδα της φωτιάς” δήλωσε σε συνέντευξή της στο TV Έθνος.

“Υπήρχαν κάποιες συμπάθειες με τους διασώστες, οι οποίοι μας έφεραν αλκοόλ δύο φορές και σοκολάτες” πρόσθεσε.

“Μπορεί να ήταν βλακεία, μπορεί να με είχαν πιάσει και να με είχαν διώξει. Την έκανα τη βλακεία και τη λέω και δεν βλάπτει κανέναν. Δεν τη λέω για μαγκιά αλλά για να ξέρει ο κόσμος τι γινόταν. Μας έγιναν συστάσεις για το κινητό αφού στο συμβόλαιο είχε απαγορευτικό για το αλκοόλ και το κινητό. Δεν φοβήθηκα όμως και αν φοβόμουν δεν θα είχα φτάσει εκεί που ήμουν. Δεν έχω κάτι με την παραγωγή του GNTM, αλλά το Star δεν με έχει βοηθήσει τόσο πολύ” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ