Μεγάλη τιμή από τον ΠΣΑΤ στον Realfm 97,8

Σημαντική διάκριση για την Αθλητική Διεύθυνση του Real fm 97,8 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Συνδέσμου, αποφάσισε να βραβεύσει την καθημερινή αθλητική εκπομπή του σταθμού κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο.

Στην εκπομπή απονεμήθηκε το βραβείο «Τάσος Παπαχρήστου», που έχει θεσπιστεί στην μνήμη του διακεκριμένου αθλητικού συντάκτη που δυστυχώς έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Την εκπομπή παρουσίασαν, ο Διευθυντής της Αθλητικής Διεύθυνσης Παύλος Παπαδημητρίου, ο Αρχισυντάκτης Δημήτρης Σταυρακάκης και ο πολύπειρος αθλητικός συντάκτης Αριστείδης Νικολάκης. Απεσταλμένος του Real fm 97,8 στο Τόκιο, ήταν ο αθλητικός συντάκτης Γιάννης Γιαγκίνης.

Στην τρίωρη καθημερινή εκπομπή συμμετείχαν, όλοι οι δημοσιογράφοι της Αθλητικής Διεύθυνσης του Realfm 97,8, ενώ με τα σχόλια τους συνέδραμαν ο Παναγιώτης Περπερίδης και ο Διευθυντής του Realfm 97,8» Γιώργος Χουδαλάκης.

Την Ανεξάρτητη Επιτροπή Αθλητικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, οι αποφάσεις της οποίας δεσμεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο, απαρτίζουν οι: Πέτρος Λινάρδος, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Μάκης Παπαζήσης, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και εκ μέρους του Δ.Σ του ΠΣΑΤ, ο Α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Ιωάννου.

Η βράβευση του Realfm 97,8 έγινε στην ειδική εκδήλωση για τα «24ων Δημοσιογραφικών Βραβείων» στο Μουσείο της Ακρόπολης. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε για λογαριασμό της Αθλητικής Διεύθυνσης, ο Αρχισυντάκτης Δημήτρης Σταυρακάκης.

Η βράβευση του «Real fm 97,8» στο 1.59.45 έως 2.06.18     

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.