Με νέο τηλεπαιχνίδι η ΕΡΤ – Έρχεται το «Switch»

Ολοταχώς στην τελική επιλογή των προγραμμάτων που θα ενισχύσουν την ψυχαγωγία στην ΕΡΤ1 προχωρά η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, λύνοντας την εκκρεμότητα με το νέο τηλεπαιχνίδι.

Ανάμεσα σε τρεις προτάσεις που είχε στη διάθεσή της η ΕΡΤ, επιλέχθηκε αυτό που παίρνει το «πράσινο φως» για να βγει στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1 θα είναι το «Switch», ένα ολοκαίνουργιο φορμάτ που βγήκε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση τον Ιανουάριο του 2023.

Πρόκειται για τηλεπαιχνίδι γνώσεων, στο οποίο πέντε παίκτες κάνουν switch, δηλαδή αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους ανάλογα με το αν θα απαντήσουν σωστά ή λάθος. Με θέσεις από το 1 έως το 5, όποιος παίκτης απαντά σωστά μετακινείται προς το 1, ενώ όποιος απαντά λάθος πάει προς το 5. Οποιος φτάσει στην πρώτη θέση διεκδικεί στον τελικό γύρο το χρηματικό έπαθλο που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί (στο original είναι 10.000 δολάρια). Το «Switch» εγκρίθηκε ήδη από την ΕΡΤ, που ξεκινά αναζήτηση για παρουσιαστή.

Κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για τη ζώνη των 19:00, εφόσον υλοποιηθεί και η μετακίνηση του δελτίου ειδήσεων στις 18:00

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ