Μαχαιρίτσας: Έχω πάθει κατάθλιψη

Μαχαιρίτσας: Έχω πάθει κατάθλιψη

 

Το www.boro.gr επικοινώνησε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ζήτησε την άποψή του για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όσον αφορά την ΕΡΤ.

“Ακούγονται πολλά και διάφορα για το μαύρο παρελθόν της ΕΡΤ. Ένα πράγμα θα ήθελα να πω. Πιο αμαρτωλό πράγμα, πιο διεστραμμένο και πιο πολυμορφικό αλλά σαν καρκίνωμα πολυμορφικό, υπάρχει από τους 300 της Βουλής; Δεν υπάρχει. Σκέψου όμως ενώ συμβαίνει αυτό το πράγμα και το ξέρουμε όλοι μας και όλοι μας, κάποια μέρα να αποφασίσει ο επικεφαλής και να πει μπαίνουν τα ΜΑΤ μέσα και κατεβάζουν τον διακόπτη. Παύει να υπάρχει. Τι θα πούμε; Δεν θα πούμε ότι είναι πραξικόπημα; Ό, τι και να είναι η Βουλή…

Με την ίδια λογική, αντιμετώπισα και εγώ το θέμα της ΕΡΤ προχθές και έχω πάθει μια βαθιά κατάθλιψη. Και δεν είναι τυχαίο που έπαθε όλος ο κόσμος αυτό το πράγμα. Δεν είναι τυχαίο… κανείς δεν υπολόγισε την αξιοπρέπεια και τον συναισθηματισμό του κόσμου. Ας ήταν  οι μεγαλύτεροι απατεώνες στην ΕΡΤ.  Ποιοι ήταν όμως οι απατεώνες;  Ήταν 50 ίσως 100 ή 200 εκείνοι που έπαιρναν τα χρήματα όχι οι 2-3 χιλιάδες υπάλληλοι.

Η διευθύντρια του δευτέρου προγράμματος, δε χρειάζεται να πούμε όνομα, παίρνει 1500 ευρώ μεικτά. Για να μην τρελαθούμε κιόλας.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ