Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν την ψυχή της παρέας – Η πρώτη δήλωση της οικογένειάς του

Θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο έχει σκορπίσει ο θάνατος του ηθοποιού Μάθιου Πέρι. Το αγαπημένο «Φιλαράκι» εκατομμυρίων τηλεθεατών πέθανε σε ηλικία 54 ετών, καθώς βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι του σπιτιού του.

Τα «Φιλαράκια» μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram αποχαιρέτησαν την ψυχή της παρέας. «Είμαστε συντετριμμένοι καθώς μάθαμε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Η οικογένεια του Μάθιου Πέρι σε αποκλειστική δήλωση στο People ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι ο ηθοποιός έφερε μεγάλη χαρά στον κόσμο: «Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλο. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμάμε τις εκδηλώσεις αγάπης».

NBC: Η κληρονομιά του θα ζήσει σε αμέτρητες γενιές»

Το NBC, το κανάλι που είναι υπεύθυνο για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο ηθοποιό τονίζοντας: «Είμαστε απίστευτα λυπημένοι για τον αιφνίδιο θάνατο του Μάθιου Πέρι. Έφερε τόση χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τον τέλειο κωμικό του χαρακτήρα και την εξυπνάδα του. Η κληρονομιά του θα ζήσει σε αμέτρητες γενιές».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBC Entertainment (@nbc)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ