MasterChef: Το χρηματικό έπαθλο του Silver Award και η αντίδραση των παικτών – “Θα λιποθυμήσω”

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε στους διαγωνιζόμενους τα ζητούμενα του Mysterbox και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μαγειρέψουν. Μία ανακοίνωση – έκπληξη από τον κριτή ενθουσίασε τους παίκτες, οι οποίοι ξεκίνησαν να χειροκροτούν.

«Το σημερινό Mystery Box και το αυριανό Τεστ Δημιουργικότητας διαφέρουν σε αυτήν εδώ την καμπάνα. Η πρώτη διαφορά είναι ότι σήμερα θα δοκιμάσουμε όλες τις προσπάθειες. Το σημερινό Mystery Box θα δώσει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για το Τεστ Δημιουργικότητας με τη διαφορά ότι αύριο ένας αποχωρεί κατευθείαν και ένας κερδίζει 10.000 ευρώ» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζοντας τους διαγωνιζόμενους στο Silver Award.

Οι διαγωνιζόμενοι στο άκουσμα των ανακοινώσεων ενθουσιάστηκαν, αλλά παράλληλα αγχώθηκαν. “Μισό λεπτό να λιποθυμήσω. Δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά λεφτά στη ζωή μου. Αυτό που θέλω να αποφύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι είναι να αποχωρήσω αύριο” λέει η Πόπη.

Ακόμη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στον Γιάννο ότι σε αυτή τη συγκεκριμένη φάση, για το Mysterybox και το Τεστ Δημιουργικότητας, η κάρτα η οποία βρίσκεται στα χέρια του παίκτη της Κόκκινης ομάδας, θα είναι ανενεργή.

Δείτε το βίντεο από το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ