MasterChef: Το νέο ξέσπασμα της Κατερίνας – Θέλει να πηγαίνει όπως τα φίδια, δεξιά και αριστερά – ΒΙΝΤΕΟ

Οδυνηρές αποφάσεις και εξελίξεις αναμένονται στο αποψινό συμβούλιο του MasterChef , οι οποίες θα γίνουν η αφορμή για να ακουστούν σκληρά λόγια μεταξύ των παικτών.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που μετέδωσε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη είδαμε την Κατερίνα Λένη να βγαίνει εκτός εαυτού και να τα βάζει για άλλη μία φορά με έναν συμπαίκτη της λέγοντας: «Δεν θέλω να πω, κινδυνεύω να γίνω γραφική. Τι να πω; Είσαι κομπλεξικός ρε φίλε… Το καρναβάλι συνεχίζει».

Μετά από αυτή την ένταση η παίκτρια επέλεξε να απομονωθεί στο σπίτι του MasterChef δηλώνοντας στην κάμερα: «Θέλει να πηγαίνει όπως τα φίδια, δεξιά και αριστερά. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μου αρέσει. Έχει τόση αρνητική ενέργεια, τόσο αρνητική αύρα αυτός ο άνθρωπος, είναι κακός. Και όλο αυτό που θέλει να δείχνει προς τα έξω, το γλυκό είναι θέατρο».

«Γενικώς, δεν κυκλοφορώ πολύ στο σπίτι, ο χώρος ο δικός μου είναι επάνω, στο ρετιρέ και εκεί θα κάτσω. Όποιος θέλει να μου πει κάτι, πολύ ευχαρίστως. Νομίζω ότι πέρασα πολύ καλύτερα στο σπίτι. Νομίζω ότι πέρασα πολύ καλύτερα στο σπίτι και θα τολμήσω να δηλώσω δημόσια ότι έκανα μια πρόβα generale για τον τελικό. Έχω πεισμώσει πάρα πολύ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσω στον τελικό», πρόσθεσε η Κατερίνα

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ