MasterChef: Τι συζήτησαν οι τρεις κριτές με τον Άκη Πετρετζίκη; – Το “πηγαδάκι” έξω από το στούντιο

Οι τρεις κριτές του MasterChef συναντήθηκαν με τον Άκη Πετρετζίκη έξω από το στούντιο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Studio Pro, αν και τα γυρίσματα για το ριάλιτι μαγειρικής δεν έχουν αρχίσει ακόμη. Ο Άκης Πετρετζίκης, δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία με τους τρεις κριτές και η σεναριολογία άρχισε για τον λόγο πίσω από αυτή την τυχαία ή ίσως όχι συνάντηση.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή Happy Day, οι τρεις κριτές είχαν ραντεβού με την παραγωγή για να συζητήσουν το πότε και με ποιες αλλαγές λόγω κορονοϊού θα αρχίσουν τα γυρίσματα για το ριάλιτι μαγειρικής. Σημειώνεται ότι έχουν απομείνει τα γυρίσματα για τον τελικό του MasterChef.

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε γύρισμα, καθώς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη και έτσι μπήκε στο παρεάκι των τριών κριτών. Σύμφωνα με την εκπομπή, στο “πηγαδάκι” συζήτησαν τις εξελίξεις που φέρνει ο κορονοϊός στην εστίαση, καθώς και οι τέσσερις σεφ πέρα από τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις, διατηρούν εστιατόρια σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ