MasterChef: Στα “μαχαίρια” Βασίλης και Φανή – ΒΙΝΤΕΟ

Σε προηγούμενο επεισόδιο στο MasterChef, ο Βασίλης, ο οποίος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας του MysteryBox, έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τη Φανή με τις επιλογές του.

Συγκεκριμένα της έδωσε για υλικό ζαχαρωμένο ανανά και 40 λεπτά για να μαγειρέψει. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην τα πάει καλά και να βγει υποψήφια προς αποχώρηση.

“Είναι παγίδα γιατί εγώ θα κάτσω να αναθεωρήσω ό,τι μου έχει πει για τον καθένα και να το εξακριβώσω. Όσα μου έχει πει για τον Γιάννο, όσα μου έχει πει για τον Νικήτα. Εφόσον το έκανε σε εμένα, είναι σαν να μου λέει ότι δεν είναι σταράτος και ντόμπρος και θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί και θα ανακατέψω οποιονδήποτε χρειαστεί για να φτάσω στον στόχο μου. Οπότε αν μείνω στον διαγωνισμό, ο Βασιλάκης δεν θα περάσει καλά από εμένα. Εγώ αυτά που έχω να πω, τα λέω ευθέως κι όποιος μου μιλάει, θα προσέχει τι μου λέει, γιατί αυτό που θα μου πει αυτό θα γίνεται. Αν όχι, θα τον βάλω στόχο”, τόνισε η Φανή.

Από την μεριά του, ο Βασίλης είπε για την Φανή, ο οποίος φάνηκε να της τα έχει “μαζεμένα” ότι “Όταν δίνεις σε κάποιον άνθρωπο μειονεκτήματα, τα δίνεις για κάποιο σκοπό. Εχθές το βράδυ γυρνάει η Φανή και ξεκίνησε να με κράζει μπροστά σε όλους επειδή της έδωσα μειονέκτημα, επειδή της είπα ότι θα της δώσω πλεονέκτημα. Όταν της λένε ‘θες να έρθεις στη μπλε ομάδα;’ και λέει ‘Όχι. Περνάω καλά. Εδώ πέρα στη μπλε ομάδα γίνεται χαμός. Σιγά μην πάω εκεί’. Η Φανή στην αρχή έβριζε τον Γρηγόρη. Έλεγε χίλια δύο πράγματα. Τώρα που είναι η Φανή; Τον βρίζει; Όχι. Τον καλύπτει. Έβριζε τον Μάριο στην αρχή για την συμπεριφορά του. Που είναι τώρα, έφυγε”. Όλοι λέμε πράγματα για άλλους στο σπίτι που μας πειράζουν. Ό,τι έχω πει με την Φανή, το έχω πει. Έχω κατηγορήσει πέντε άτομα μέσα στο σπίτι, δεν θα το κρύψω. Έχω πει ότι είναι ψεύτικοι και μπροστά τους. Γυρνάει τώρα και τους στρέφει όλους εναντίον μου. Η Φανή θέλει να με γ@@@@@ι. Είχε πει για όλους και βγαίνω εγώ ο μ@@@@@ς. Με τον Δημήτρη το θέμα το άρχισε η Φανή. Έγινε αυτό με εμένα στα bootcamp, το άρχισε η Φανή. Πλέον δεν πιστεύω αν είναι αλήθεια αυτό που είπε η Φανή για τον Δημήτρη”.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την κόντρα του Βασίλη και της Φανής στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ