MasterChef: Ρεσιτάλ ατάκας από τον Σωτήρη Κοντιζά – «Ποιους θα ήθελες για κριτές;»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του MasterChef υπήρξαν πολλές εντάσεις στην μπλε ομάδα.

Ο αρχηγός των Μπλε, Δημήτρης, ανέφερε σε κάποιο σημείοότι δεν τον θέλει κανείς από την ομάδα του. Ο Βασίλης πήρε τον λόγο και ανέφερε ότι έχει γίνει παρεξήγηση. «Έχω να πω ότι έγινε μία παρεξήγηση σε σχέση με αυτά που είπα. Μπορεί να μην έχω ώρες – ώρες την εύνοια του λόγου λόγω της δυσλεξίας που έχω. Ήθελα να πω ότι είχαμε μαζευτεί κόκκινοι και μπλε παρέα. Είχαμε μαζευτεί στο τζάκι. Και λέγαμε για πλεονεκτήματα που παίζανε σε άλλες ομαδικές. Κάναμε εικασίες. Δεν λέγαμε ότι θέλαμε να βγάλουμε τον Δημήτρη. Δεν κάναμε κανένα συμβούλιο» ανέφερε.

Στη συνέχεια υπήρξε μία αντιπαράθεση ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Δημήτρη. Ο Χριστόφορος τόνισε ότι κάποιος μπορεί να μην “γουστάρει” κάποιον άλλον στο MasterChef, αλλά δεν θα τον υπονομεύσει. Οι κριτές θέλησαν να αποφορτίσουν το κλίμα και ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε αστειευόμενος τον Χριστόφορο: «Χριστόφορε ποιους θα ήθελες τους κριτές δηλαδή;». Αμέσως συμμετείχε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λέγοντας στον Χριστόφορο: «Ποιανού η φάτσα δεν σου αρέσει;».

Όπως ήταν λογικό, όλοι οι παίκτες έβαλαν τα γέλια, με τον Χριστόφορο να λέει στους κριτές ότι δεν θα άλλαζε κανέναν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ