MasterChef: Πήρε φωτιά η λαδόκολλα ενός διαγωνιζόμενου – «Πάμε βουρ για Luben»

Η αγάπη τους για τη μαγειρική τους έφερε στο MasterChef 2024. Ο λόγος για τον Δημήτρη, που σπουδάζει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Μετσόβιο και τη Χριστίνα, η οποία στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την κεραμική.

Ως πρώτη ύλη ο Δημήτρης επέλεξε τη σκορπίνα, ενώ η Χριστίνα τα χτένια. Λίγο πριν ολοκληρώσει την προσπάθειά του, ο Δημήτρης είχε ένα ατύχημα. Η λαδόκολλα που είχε τοποθετήσει πάνω στο τηγάνι τυλίχθηκε στις φλόγες και λίγο έλειψε το ψάρι του να γίνει κάρβουνο.

«Άναψα φωτιά ακόμα δεν ήρθα. Πάμε για Luben» σχολίασε ο Δημήτρης. Και σαν να μην έφτανε αυτός ο Σωτήρης Κοντίζας βρήκε κόκκαλα την ώρα που δοκίμαζε το πιάτο.

Οι κριτές έδωσαν την λευκή ποδιά και το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην Χριστίνα. «Χριστίνα δεν τα πήγες απλώς καλά, τα πήγες εξαιρετικά. Ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο με εντάσεις φλέρταρες με το όριο στις οξύτητες, αλλά όντως ταιριάζει πάρα πολύ. Όλο μαζί βγάζει νόημα. Μπράβο και με το παραπάνω, σου αξίζει η λευκή ποδιά και με ένα τέτοιο πιάτο θα μπορούσες να γίνεις αρχηγός», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στην 26χρονη Κύπρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ