Συγκλονίζει παίκτρια του MasterChef: «Η μαγειρική άλλαξε την ζωή μου – Δεν έβγαινα στον κόσμο γιατί φοβόμουν…»

Πρεμιέρα με ανατρεπτικά battles έκανε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου το νέο MasterChef.

H 20χρονη Τάνια από την Ινδία εμφανίστηκε στην πρώτη audition και αποκάλυψε ότι δέχτηκε bullying στο σχολείο, επειδή προερχόταν από ξένη χώρα. Οι σπουδές στη μαγειρική όμως, την βοήθησαν να βρει τον εαυτό της. Μάλιστα τους τελευταίους 7 μήνες είναι βοηθός του Χριστόφορου Πέσκια, τον οποίο ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλεσε «μαγειρικό πατέρα», μόλις το έμαθε.

«Η μαγειρική έχει αλλάξει πολύ τη ζωή μου επειδή ξέρω κι εγώ κάτι. Μπορώ να μιλήσω κι εγώ και πριν δεν μιλούσα καθόλου. Στο σχολείο είχα βιώσει bullying. Είχα σταματήσει να βγαίνω στον κόσμο. Φοβόμουν ότι θα με κοροϊδεύουν επειδή θα πω μία λάθος λέξη. Ήταν κακά χρόνια και δεν έζησα την παιδική μου ηλικία γιατί κάποιοι δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους όπως πρέπει» εξομολογήθηκε η Τάνια στην κάμερα του MasterChef.

Με έναν τοίχο να τους χωρίζει οι δύο υποψήφιοι chefs οργάνωσαν τις παρασκευές του στο δωμάτιο προετοιμασίας και στη συνέχεια ολοκλήρωσαν τα πιάτα τους μπροστά στους κριτές. Ο Ιωάννης έφτιαξε ριζότο με γαρίδες, ενώ η Τάνια σολομό με κάρυ και μπρόκολο.

Οι τρεις κριτές αφού έμαθαν μερικές προσωπικές πληροφορίες για τους διαγωνιζόμενους, δοκίμασαν τις προσπάθειές τους. Τελικά την λευκή ποδιά πήρε η Τάνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ