MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζόναθαν Χάρτνετ – “Ήμουν η παράπλευρη απώλεια…”

Ο Τζόναθαν Χάρτνερ ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης ήταν καλεσμένος στο “Breakfast@Star”, όπου και μίλησε για την εμπειρία του στο διαγωνισμό μαγειρικής.

“Ήμουν η παράπλευρη απώλεια” είπε αρχικά ο Τζόναθαν.

“Δεν κατάλαβα ποτέ το θέμα μεταξύ Γιάννου και Βασιλικής. Γενικά όπως είδατε δεν μπήκα ποτέ στις ίντριγκες. Ήθελα να το δω μαγειρικά και να πάρω συμβουλές και να δίνω σε όλους. Θυμάμαι ότι όλο αυτό είχε ξεκινήσει όταν ήμουν και εγώ στη μπλε ομάδα. Η Βασιλική είχε πει στη Ελισάβετ ότι δεν είναι έτοιμη για την αποχώρηση. Και ήταν μάλλον πολύ προσβλητικό για την Ελισάβετ. Δεν της άρεσε καθόλου. Και από εκεί, η σχέση τους ήταν αρκετά ανακατεμένη, υπήρχε αυτή η κόντρα από τότε και δεν ξέρω αν λύθηκε ή όχι” ανέφερε και συμπλήρωσε:

“Δεν ήταν τελείως έκπληξη η απόφαση του Γιάννου. Υπάρχει αρκετή ένταση και άκουσα πολλές χοντράδες. Όταν άρχισαν να μπλέκουμε με κλίκες, εγώ έχανα το ενδιαφέρον μου”.

Αναφερόμενος στις κλίκες στο MasterChef, σχολίασε: “Στις κλίκες γενικά που ήταν στην κόκκινη ομάδα. Είναι ο Γιάννος, ο Ιταλός, ο Παναγιώτης και ο Μάριος. Δεν θα ψηφίσουν ποτέ ο ένας τον άλλο ό,τι και να γίνει. Όταν ήταν ο Γρηγόρης είχα μια συζήτηση και είχαμε πει να ψηφίζουμε μαγειρικά. Και με τον Βασίλη Βαλέχα είχα μια συζήτηση, που είναι ένας μάγειρας που εκτιμώ πάρα πολύ. Πιστεύω ότι είχε κι άλλο δρόμο στο MasterChef. Mετά όμως έφυγε ο Γρηγόρης και άλλαξαν. Ξαφνικά έγινε πολύ ανταγωνιστικό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ