MasterChef: Οι διαγωνιζόμενοι στην τελική ευθεία για το Green Award – Το τρίτο εισιτήριο για τη δοκιμασία των 10.000 ευρώ

Μάχη στην κουζίνα θα γίνει απόψε στο MasterChef με στόχο το “Green Award”, καθώς στο τέλος της ημέρας ένας παίκτης θα κερδίσει 10.000 ευρώ. 

Στο επεισόδιο της Πέμπτης οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, που αναδείχθηκαν νικητές στην Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας, αναμετρήθηκαν σε ατομικό επίπεδο για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο της «Πράσινης Εβδομάδας», το “Green Award”.

Ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, Γιάννος, υπέδειξε, πριν από την δοκιμασία, τον Νίκο, ο οποίος προκρίθηκε απευθείας στον τελικό για τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου. Στη συνέχεια, ο παίκτης που κέρδισε μια θέση στην τελική δοκιμασία, μαζί με τον Ιταλό, ήταν ο Πάνος, του οποίου η μαγειρική προσπάθεια ξεχώρισε τελικά μέσα από την πρώτη δοκιμασία πρόκρισης, με ζητούμενο, την αγκινάρα. Μένει τώρα ακόμη μια θέση για τον τελικό και την διεκδίκηση του επάθλου των 10.000 ευρώ.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μπαίνουν στην κουζίνα, όπου τους περιμένει το MysteryBox. Οι διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά τους για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην τελευταία μαγειρική δοκιμασία που έπεται. Ποιος παίκτης θα εξασφαλίσει το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό;

Στην κουζίνα υποδέχονται τον καλεσμένο τους, τον διακεκριμένο σεφ Τάσο Μαντή. Η μαγειρική μάχη για τους τρεις διαγωνιζόμενους που θα αναμετρηθούν στον τελικό αναμένεται να είναι απαιτητική και για γερά νεύρα, καθώς όπως θα πει και ο Πάνος Ιωαννίδης στο τρέιλερ “το επίπεδο πρέπει να είναι πολύ υψηλό”.

Ποιος θα αναδειχθεί νικητής και θα κλείσει την ημέρα πλουσιότερος κατά 10.000 ευρώ;

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ